Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 augustus
Verlopen
376 Dagen geleden
COA

Mendix Ontwikkelaar

Op zoek naar een Mendix Ontwikkelaar!

Opdrachtomschrijving:

Als Mendix Business Engineer kun je kiezen uit vele vacatures. Waarom dan werken bij het COA? Wij dragen direct bij aan het menswaardig opvangen van asielzoekers en aan de begeleiding naar een mooie, kansrijke toekomst in Nederland of in het land van herkomst.

Als Mendix Business Engineer binnen het COA werk je mee aan de verdere ontwikkeling van bestaande en nieuwe applicaties. Op basis van het proces, de requirements en user-stories vanuit de business werk je use cases uit en zet deze om in hoogwaardige Mendix toepassingen. Je ontwikkelt tevens workflows (microflows) en koppelingen aan het back-end systeem via API’s.

De afdeling Ontwikkeling Uitvoering/ Keten richt zich op beheer, onderhoud en (ver)nieuwbouw van de systemen die in het primaire proces van het COA worden gebruikt. Deze systemen worden in huis ontwikkeld en beheerd. Het team werkt op een Agile/ Scrum wijze en is georganiseerd in meerdere multidisciplinaire teams waarbij de competenties via gildes zijn verenigd. Binnen een team zijn aanwezig, informatieanalisten, applicatie beheerders, ontwikkelaars en testers. Het is een hecht team van professionals, gericht op verbetering, waar volop ruimte is voor nieuwe ideeën.

Voor het goed uitvoeren van deze functie is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een sterke resultaatgerichte instelling. Je laat het gebruikersperspectief leidend zijn in wat je ontwikkelt, bent als geen ander in staat mee te denken en de wensen te achterhalen. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan binnen grote complexe organisaties.

Eisen:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau;
 • 3-10 jaar werkervaring in softwareontwikkeling in combinatie met Mendix;
 • Gecertificeerd Mendix business engineer;
 • Ervaring met werken in klantgerichte omgevingen, met dagelijkse interactie met de klant, het werken met klanten on-site;
 • Ervaring met visueel modelleren;
 • Kennis van en ervaring met SCRUM en Agile;

Wensen:

 • Kennis van Java is zware pré;
 • Prima communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van de COA-organisatie is een pré.;
 • Kennis van SQL-server
 • Test automatisering (APM, ATS en Menditect)

Bedrijfsinformatie:
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Men werkt daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Alle partners hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zelfstandig bestuursorgaan
Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en voert de taken uit die zijn vastgelegd in de Wet Centraal Orgaan opvang asielzoekers (Wet COA). De organisatie legt verantwoording af aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.