Boxtel
Medior
40 uur per week
Startdatum op 1 september
Verlopen
234 Dagen geleden
Bosch

HRR Service Specialist

Ruime ervaring in alle processen in salarisadministratie met gebruikmaking van SAP HR

Company Description

Het centrale HR-competence en service team in Boxtel levert expertise en services aan de Bosch bedrijven in de Benelux met nadruk op Nederland. Ons team ondersteunt die bedrijven op basis van landelijke afspraken, met begeleiding, advies en administratieve ondersteuning bij o.a. werving, ontwikkeling, beloning e.d. Het HR-beleid steunt op input vanuit de bedrijven, corporate, wet en CAO. HR-IT systemen ondersteunen ons daarbij. Wij zorgen voor de juiste en compliant vertaling naar de lokale (landen/bedrijven) situatie. Gestandaardiseerde transacties worden uitgevoerd in een Shared Service Center in Portugal. Meer lands- en locatie specifieke activiteiten worden uitgevoerd vanuit Nederland.

Job Description

Als payroll specialist bij Bosch ben je het aanspreekpunt voor specialistische HR-vraagstukken van onze HR-collega’s in Nederland en Portugal. Je hebt de kennis in pacht om deze te analyseren en kritisch advies te leveren. Je vindt het leuk om je tanden te zetten in complexere payroll topics als in- en expats, moderne en nieuwe oplossingen voor financiële arbeidsvoorwaarden.

Als payroll specialist ben je een grote schakel binnen projecten/implementaties op jouw

vakgebied. Je haalt energie uit het delen van kennis, het geven van advies en je vind het leuk om ondersteuning te bieden bij complexe vraagstukken in een veranderende omgeving en actief te dragen aan verbeteringen. Daarbij houd je steeds de naleving van wet- en regelgeving voor ogen. Binnen je rol ben je in staat om een vertaalslag te maken naar de gebruiker. Je maakt begrijpelijke, uniforme gebruikersdocumentatie inzake de werkwijze rond HR (payroll) processen en bijhorende IT-systemen. Hiermee draag je bij aan de kennisoverdracht naar HRS in Portugal die deze processen voor de Nederlandse bedrijven uit gaan voeren en ondersteunt collega’s van HRS en lokale HR bij het oplossen van problemen.

Qualifications

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol herken jij je in het onderstaande profiel:

1. HBO werk- en denkniveau (HEAO of SPD) , kennis van wet –en regelgeving en de toepassing hiervan, bij voorkeur onderbouwd met PDL/VPS+NIRPA Payroll Specialist;

2. Ruime ervaring in alle processen in salarisadministratie met gebruikmaking van SAP HR (incl. in- en expats), je hebt dus actuele ervaring met alle stappen in payroll incl. maandafsluiting en het post-payroll proces);

3. Uitstekende beheersing van MS Office-systemen;

4. Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;

5. In staat om professionele relaties op te bouwen te bouwen en te onderhouden;

6. Analytisch vermogen en in staat advies te geven;

7. Accurate en efficiënte werkstijl aangevuld met een proactieve en klantgerichte werkhouding;

8. Stressbestendige en flexibele opstelling;

9. Je draagt graag bij aan een constructieve en plezierige samenwerking in het HR team en met collega’s daar buiten.