Den Haag
Medior
40 uur per week
6 months
Startdatum op 1 juli
Verlopen
356 Dagen geleden
Gemeente Den Haag

Technisch Netwerk Regisseur

Wij zijn op zoek naar een Technisch Netwerk Regisseur

Te verrichten werkzaamheden:                          

We zoeken momenteel een Technisch Netwerk Regisseur voor het Netwerk domein binnen de gemeente Den Haag. Het netwerk is al aanbesteed en we hebben gekozen voor het ‘Connectivity as a Service’-concept. Dit betekent dat de ICT-organisatie een verschuiving zal maken van uitvoering naar regie.

Wat ga je doen?

Als Technisch Netwerk Regisseur acteer je als het netwerk technisch geweten van gemeente den Haag. Binnen de architectuurkaders beoordeel je samen met de business klantwensen en vertaalt deze naar opdrachtdefinities voor de netwerkleverancier KPN. Waar KPN verantwoordelijk is voor het HOE is de Technisch Netwerk Regisseur verantwoordelijk van het formuleren van de WAT-vraag en het controleren of de door de KPN voorgestelde oplossing invulling geeft aan de functionele behoeftes van de gemeente.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste en gedreven Technisch Netwerk Regisseur, een proactieve en positief ingestelde specialist die ervaring en affiniteit heeft met samenwerken in multidisciplinaire IT-teams. Je bent in staat om vragen vanuit de business te vertalen naar opdrachten voor de leverancier en deze ook kwalitatief en op tijd te leveren. Daarnaast beschik je over analytische en communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent om problemen, kansen en dynamiek te begrijpen en om te zetten in oplossingen.

Daarnaast vragen wij

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als Netwerkspecialist en in het bezit van de juiste certificeringen
  • Aantoonbare kennis en ervaring met coördinatie over complexe IT-wijzigingen
  • Aantoonbare kennis en ervaring met continue verbetering van de netwerkdiensten volgens de richtlijnen van het Forum Standaardisatie (Pas toe, Leg uit)
  • Ervaring met regievoering over (netwerk)partners
  • Ervaring binnen de Nederlandse overheid en bij voorkeur in het gemeentedomein is een pre
  • Ervaring met het werken in een Agile omgeving

Kenmerken van de afdeling                              

Je werkt binnen een multidisciplinair team waarin kennis van netwerkinfrastructuren en netwerkdiensten een must is. Als technische aanspreekpunt voor de netwerkleverancier bespreek je mogelijke oplossingen, waarbij je ook nauw samenwerkt binnen het team met o.a. de netwerkspecialisten, architect en service level manager om de netwerkdiensten First Time Right te leveren.