De Bilt
Senior
36 uur per week
8 months
Startdatum op 15 mei
Verlopen
443 Dagen geleden
KNMI

Solution Architect

Het KNMI is met spoed op zoek naar een solution architect voor de afdeling Informatie- en Ketenmanagement. Deze persoon wordt verantwoordelijk voor:

  1. het begeleiden van diverse technische projecten door ondersteuning te bieden aan interne projectleiders, requirements op te stellen, de technische voorstellen van externe leveranciers te beoordelen en verbeteren en interne developers en beheerders te betrekken
  2. het doorontwikkelen van roadmaps voor enkele domeinarchitecturen waaronder bedrijfsvoering (BI tooling en rapportages, contract- management, O365 migratie)
  3. technische begeleiding van diverse kleinere vernieuwingsprojecten binnen het KNMI (project start architecturen, technische sparringpartner development teams, opstellen high-level-designs)

Functie eisen:

  • HBO of WO (technische) bedrijfskunde of informatica (of vergelijkbaar)
  • Amazon AWS certified Solutions Architect of minimaal 2 jaar hands-on AWS ervaring
  • Minimaal 2 jaar professionele ervaring met Python en/of Java development en de toepassing van moderne software technieken (zoals TDD, BDD en/of DDD)
  • Minimaal 4 jaar ervaring met het modelleren, documenteren en ontwikkelen van complexe systemen, van netwerk-infrastructuur via applicaties tot producten en diensten.
  • Heeft aantoonbare ervaring als solution architect en de verschillende facetten van het werk
  • Heeft aantoonbaar voldoende inhoudelijk begrip van de genoemde dienst