Sascha is een echte explorer

Maak kennis met Sascha Klomp, hij is Cloud Developer bij LINKIT. Hij maakte een carrièreswitch, vanuit de sociale sector, omdat hij merkte dat hij meer met IT bezig wilde zijn. Hij vindt het interessant om mensen te coachen, kijken wat je uit iemand kunt halen. Hij vindt het heel interessant om dat te combineren met de meer technische kant. Sascha ziet zichzelf als een echte explorer omdat hij een heel nieuwsgierig persoon is. Hij vindt het altijd erg belangrijk om alles te weten en is ook iemand die niet zomaar overal ‘ja’ op zegt. Hij wil eerst ontdekken en verkennen.

Sascha legt uit wat hij vindt van het werken bij LINKIT: “Een van de dingen die me opviel was de cultuur. Mensen zijn heel sociaal en eigenlijk is vanaf het begin meteen duidelijk dat het een bedrijf is dat geeft om zijn mensen. Dat vind ik heel belangrijk. Wat ook erg leuk is aan LINKIT, is dat er vaak activiteiten worden georganiseerd. Deze activiteiten geven je de kans om veel collega’s te leren kennen met wie je normaal gesproken niet in een team zou zitten of heel snel zou zien. Wat ik ook fijn vind, is dat het heel duidelijk en transparant is wat de mogelijkheden zijn om te groeien in het bedrijf en persoonlijk. Bij LINKIT is er een mentorsysteem, waardoor er continu aandacht is voor jouw persoonlijke groei.”

“Bij LINKIT is er een mentorsysteem, waardoor er continu aandacht is voor jouw persoonlijke groei.”

In zijn vrije tijd gaat Sascha graag boulderen: “Ik doe aan boulderen bij boulderhal Zuidhaven. Het is een soort klimmen. Het is iets wat ik graag doe in mijn vrije tijd. Aan de ene kant ben je sportief, maar zo voelt het niet echt. Er zit ook een heel groot puzzelelement in. Nou, het zou geen verrassing moeten zijn dat ik als softwareontwikkelaar van puzzels houd.”

Collega worden van Sascha?