Karsten vindt het leuk om kennis over te dragen aan collega’s

Maak kennis met explorer Karsten. Hij is Mendix Developer bij LINKIT. Voordat hij hier kwam had hij geen ervaring met Mendix. Hij had wel ervaring in front-end development ook in design. Toen hij in aanraking kwam met Mendix was dat voor hem de perfecte combinatie van business, IT en toch een stukje design. Karsten vond de traineeship pittig, maar wel heel erg leuk. De bootcamp was erg intensief, maar hij is in sneltreinvaart door de basis van Mendix heen geloodst en daarna meteen begonnen met voor een klant te werken.

Karsten: ”Het is voor mij een beetje een grote puzzel eigenlijk. Je bent de hele dag aan het puzzelen. Oplossingen aan het zoeken, problemen aan het vaststellen. Wat mij aantrok bij LINKIT is dat het een hele transparante organisatie is. Ik had eigenlijk meteen vanaf de eerste dag het gevoel dat ik hier echt heel erg welkom was. Dat ik ook geaccepteerd werd en dat iedereen een beetje op hetzelfde niveau zit, dezelfde vibe heeft. Sinds dat ik hierbinnen ben wil ik niet meer weg. Ik denk dat het komt door de sfeer die hier hangt. Ik denk dat als een Brabander zoals ik, hier binnenkomt hij snel op z’n plek is. Wat mij een explorer maakt is dat ik eigenlijk altijd wel bezig ben met nieuwe ideeën bedenken en heel erg leergierig ben. Ik probeer altijd nieuwe dingen bij te leren. Ik vind het vooral ook heel erg leuk om die kennis weer over te dragen aan collega’s.”

“Eigenlijk had ik vanaf de eerste dag het gevoel dat ik hier echt heel welkom was. Dat ik ook geaccepteerd werd en dat iedereen op hetzelfde niveau zit.”


“De tijd die ik over heb breng ik graag door met m’n vriendin. Ik ben heel veel bezig met muziek. Pianospelen en ik produceer elektronische muziek. Dat is eigenlijk wel mijn uitlaatklep waar ik het meeste van mijn tijd mee kan vullen.”

Collega worden van Karsten?