Jermaine is altijd nieuwsgierig geweest naar nieuwe dingen

Maak kennis met explorer Jermaine, hij is Functioneel Beheerder bij LINKIT. Hij kwam bij LINKIT terecht omdat een van zijn beste vrienden hetzelfde carrièrepad koos. Hij studeerde ook HRM en werd functioneel beheerder. Toen Jermaine op zoek was naar een nieuwe kans, vroeg zijn vriend hem: “Is dit niet iets wat je leuk zou vinden?” Jermaine is erg blij dat hij deze stap heeft gezet, want nu is hij onderdeel van LINKIT.

Jermaine legt uit hoe het is om bij LINKIT te werken: “Bij LINKIT telt je mee vanaf dag één. Op de  eerste werkdag  krijg je een introductie, daarna op de eerste Clubdag (elke twee weken op vrijdag, waar je met je team samenkomt en kennis deelt) doe je je introductie voor het hele bedrijf. Hierna ga je om de tafel zitten met je squad. We begonnen bepaalde dingen te bespreken en mijn mening telde meteen. Wat ik erg leuk vind aan LINKIT is de gastvrije en open cultuur.”

Op mijn werk zie ik het zo, dat je nog steeds de grenzen verlegt van wat je kunt en jezelf uitdaagt.”

“Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar nieuwe dingen. Het onbekende verkennen. Ik hou van nieuwe sensaties en nieuwe ervaringen. Op mijn werk zie ik het eigenlijk zo, dat je nog steeds de grenzen verlegt van wat je kunt en jezelf uitdaagt. Dat zie ik als een mooie kans binnen LINKIT. Ze stimuleren je ook echt om jezelf uit te dagen binnen je opdracht, dat maakt mij een echte explorer. Dat ik gewoon nieuwe dingen oppak die ik nog niet eerder had gedaan. Om sterker te worden en een betere functioneel beheerder te worden.”

Collega worden van Jermaine?