Barend kan zakelijke problemen snel en gemakkelijk aanpakken

Explorer Barend Coetzer is een Principal OutSystems developer bij LINKIT. De eerste keer dat hij bekend raakte met LINKIT was tijdens de OutSystems Developer-Conference in 2020. Daar zag hij onze lead van OutSystems, Remco Dekkinga. Remco is iemand die sterk wordt aanbevolen in de OutSystems-gemeenschap en hij werkt bij LINKIT. Een ander groot voordeel was dat LINKIT gevestigd is in Nederland, waar Barend en zijn vrouw naartoe wilden verhuizen.

Barend: “Voor mij is OutSystems zo gemakkelijk te gebruiken, vooral vanuit een niet-technische achtergrond, meer vanuit een zakelijke advieskant. Ik kon daadwerkelijk zakelijke problemen aanpakken via oplossingen die OutSystems bood. En ik kon het erg snel en gemakkelijk doen. Een paar dingen vielen me op bij LINKIT. Eén daarvan was de enorme kennis die hier aanwezig is. Ik wilde echt meer leren op dit gebied. Het tweede is de hoeveelheid vrijheid die je bij LINKIT krijgt om verschillende opties te verkennen en zoveel training te volgen als je tijd voor hebt in het jaar. De vonk voor mij met OutSystems bij LINKIT is dat ik veel verschillende uitdagingen en problemen kan aangaan. En dan innovatieve manieren vinden om ze aan te pakken en op te lossen.”

“De vonk voor mij met OutSystems bij LINKIT is dat ik veel verschillende uitdagingen en problemen kan aangaan.

“Naast werken geniet ik echt van reizen en ik hou er ook van om drums te spelen in mijn kerk waar ik meestal op zondag ben. Afgezien daarvan geniet ik ervan om boeken te lezen, naar een goede film te kijken en met mijn kinderen te spelen.”

Collega worden van Barend?