Op zoek naar een UX-researcher met ervaring in diverse onderzoeksmethoden!
Opdrachtomschrijving:
Als UX Researcher lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de gebruikerservaringen. Daarnaast investeer je in de ontwikkeling van de UX’ers in het team, zodat zij op termijn zelfstandig UX research kunnen uitvoeren.
Werkzaamheden:
- Fundament creëren voor UX research binnen de afdeling.
- Proactief initiëren en leiden van UX-onderzoeksinitiatieven om inzichten te verzamelen ter verbetering van gebruikerservaringen voor zeer diverse doelgroepen.
- Bepalen en uitvoeren van diverse onderzoeksmethoden, waaronder (stakeholder) interviews, focusgroepen, usability tests, card sorting, landscape analysis en A/B testing.
- Bekwaam in het schrijven van onderzoeksplannen.
- Analyseren van onderzoeksresultaten.
- Vertalen van bevindingen naar heldere rapporten, presentaties, workshops en concrete aanbevelingen. -Presenteren van bevindingen aan het team en stakeholders.
- Ondersteunen en coachen van huidige UX’ers en kennis delen zodat zij zich kunnen ontwikkelen naar UX Researcher.
Eisen:
- De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding
- De aangeboden kandidaat heeft minimaal vijf (5) jaar ervaring met het leiden van UX-onderzoek.
- De aangeboden kandidaat heeft minimaal drie (3) jaar aantoonbare werkervaring met het begeleiden van junior UX Research teamleden
Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers: de IND beoordeelt alle verzoeken van mensen die in Nederland verblijf willen aanvragen of die Nederlander willen worden. Dat doen we zorgvuldig, want ons werk doet ertoe.
De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Het kan daarbij gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en die daarom hier asiel aanvragen. Maar ook om mensen die hier willen werken, studeren, of een gezin willen vormen met iemand die hier al woont. Daarnaast behandelt de IND naturalisatieverzoeken van mensen die hier al zo lang wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom een Nederlands paspoort willen aanvragen. Bij de IND toetsen we elke aanvraag afzonderlijk aan de regels van het vreemdelingenbeleid. Dat betekent dat men goed moet luisteren naar het verhaal van elke aanvrager zodat elke beslissing die de IND neemt, recht doet aan ieders persoonlijke situatie.
De IND is als uitvoeringsorganisatie onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid A. Broekers-Knol is als bewindspersoon verantwoordelijk voor het werk van de IND. De IND heeft geen invloed op het vreemdelingenbeleid, dat komt via de Tweede en Eerste Kamer tot stand. Daarnaast vloeien er regels voort uit (internationale) verdragen.