Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 augustus
Verlopen
10 Dagen geleden
DICTU

Netwerkbeheerder

Op zoek naar een Netwerkbeheerder met ervaring met modems/routers/access points, LAN/WAN omgevingen, Aruba Wireless

Opdrachtbeschrijving

Als netwerkbeheerder kom je terecht in het Locatie Connectiviteit team. Dit team is primair verantwoordelijk voor de instandhouding en de hoge beschikbaarheid van de netwerkinfrastructuur tussen de verschillende locaties die DICTU rijk is. Wij zijn op zoek naar een ervaren netwerk engineer! Heb jij ervaring met werken in een connectectiviteitsteam als 3elijns medewerker?

Wij zoeken een collega die zowel beheer als projectmatig te werk kan gaan en ons team kan versterken. Je werk bestaat uit het uitvoeren van complexe changes, oplossen van incidenten, problems en onderhoudswerkzaamheden. Indien nodig bied je hulp aan de 2e-lijns collega’s van het Network Operations Center om incidenten zo spoedig mogelijk op te lossen. Tevens voer je impactanalyses uit en voer je verbeteringen door en fungeert als aanspreekpunt voor de klant en je collega's. Je hebt meerjarige ervaring met een specialistische kennis op het gebied van (netwerk-)infrastructuur.

Achtergrond opdracht

Je werkt samen met je collega’s aan de netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU). Deze diensten zijn van hoge kwaliteit en worden steeds verbeterd. We werken vooral voor de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, en hun uitvoeringsorganisaties zoals de RVO Nederland en de NVWA. We beheren en verbeteren systemen en applicaties die onder andere zorgen voor subsidies, certificaten en het donorregister. Ons team is professioneel en informeel. Je hebt veel ruimte voor eigen inbreng. We werken hybride (thuis en op kantoor) volgens de Agile principes, waarbij we ernaar streven om als team één per week (woensdag) op kantoor met elkaar samen te werken.

Functie eisen

  • CCNA certificering
  • Kennis van en ervaring met modems/routers/access points
  • Ervaring met netwerkbeheer en inrichting van grote en complexe LAN/WAN omgevingen
  • Kennis van de producten, diensten en protocollen op netwerk-gebied
  • Aantoonbare ervaring in een Enterprise routing/switching/wireless omgeving
  • Ervaring in het uitvoeren van migratietrajecten
  • Kennis en ervaring met Aruba Wireless
  • Kennis en ervaring met Cisco Identity Services Engine (ISE)/Cisco Prime
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.