Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 augustus
Verlopen
11 Dagen geleden
SSC-ICT

Full-stack Engineer

Op zoek naar een Full-stack Engineer met UX ervaring!

Opdrachtomschrijving:

Wil jij een actieve rol spelen in de ontwikkeling van ons selfserviceportaal en het stimuleren van verdere vooruitgang op het gebied van netwerkautomatisering? Word jij de drijvende kracht achter de one-stop-shop die digitale oplossingen van onze klanten in het Rijks ICT-landschap implementeert? Als jij gedreven bent om samen met ons de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, met grenzeloze energie en een innovatieve mindset, dan is dit je kans.

De ideale kandidaat heeft aantoonbare ervaring als full-stack developer en kan hierin uitleggen wat werkt en wat niet en durft te innoveren. Daarbij heeft de kandidaat een passie voor UI/UX en weet hoe dit het beste te integreren is binnen het Self Service Portal van Leverstraten. Het onderzoeken en implementeren van NFR’s zoals scalability, security, usability en maintainability is de kandidaat niet vreemd en kan dit uitleggen aan het team hoe het beste hiermee om te gaan. 

Kandidaat heeft vaker met dit bijltje gehakt en kan zelfstandig aan de slag binnen het team. Kandidaat heeft de skillset van iemand die in de code wilt duiken om het grote geheel te verbeteren. Hij/zij kan sourcecode lezen en begrijpen en heeft software debugging skills, log analyse skills, dus een echte onderzoeksinstelling.

SSC ICT is haar infra landschap aan het moderniseren, zodanig dat zij op een votte en adequate en vooral veilige wijze robuust beheer kan blijven leveren en ook op de toekomst is voorbereid. Zij doet dit op een SAFE Agile werkwijze. We gaan nu opschalen naar een meer devops achtige omgeving. Expertise op het gebied van devops werken en automatiseren alsmede testauitomatiseriing qwqordt gevraagd. 

Eisen:

  • Ervaring met het automatiseren van infrastructurele omgevingen en Infrastructure as a Service.

Wensen:

  • Ervaring met full-stack softwareontwikkeling en -design.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met JavaScript, Ansible, Python of Django
  • Ervaring met Front end werkzaamheden en UI/UX Design tool.
  • Kennis van FastAPI is een grote pré.
  • Ervaring met shellscripting linux.