Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 10 juni
Verlopen
16 Dagen geleden
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

DevOps Engineer

Op zoek naar een DevOps Engineer met Ansible, Ubuntu en Redhat ervaring!!

Opdrachtomschrijving:

Voor dit Integratie team zoekt het CIBG een proactieve DevOps engineer met veel kennis en ervaring op het gebied van pro-actief beheer op Linux- en eventueel Windows- omgevingen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor technisch beheren van de OTAP middleware en infrastructuur onder het complexe CIBG applicatielandschap, gehost door verschillende partijen binnen en buiten de Rijksoverheid. Je houdt je bezig met het inrichten en configureren van servers, het samen met hostingspartijen inregelen van netwerk connectiviteit, firewall inrichting en loadbalancing configuratie. Je draagt bij aan oplossen van verstoringen op de omgevingen en je ondersteunt Scrum Teams.

Eisen:

  • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met Linux omgevingen: Ansible, Ubuntu en (Redhat of CentOS);
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het CI/CD-inrichtingen binnen Azure DevOps;
  • Aantoonbare ervaring met het inrichten van dashboards, alerting, logging en monitoring omgevingen, bij voorkeur met de ELK stack;
  • Beschikt over een HBO-opleiding (of HBO-denkniveau);
  • Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Wensen:
  • Het is een pré wanneer je Ansible gecertificeerd bent (DO467);
  • Het is een pré wanneer je kennis en ervaring hebt met containerisatie platformen zoals K8s.
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met Redis, OpenID Connect en MySQL; 
Het CIBG is een agentschap van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het CIBG zorgt voor een betrouwbare verzameling en verwerking van (gecertificeerde) gegevens. Het CIBG beheert met name registers, zoals het BIG-register, Donorregister, Diergeneeskunderegister en UZI-register.
Daarnaast voert het CIBG ook een aantal taken uit met een ander karakter dan gegevensverwerking. Zo geeft het CIBG ook ontheffingen af voor de productie en verspreiding van medicinale cannabis, reikt het de UZI-pas uit en verleent het CIBG vergunningen aan apotheekhoudende huisartsen en farmaceutische bedrijven voor het bereiden, invoeren en groothandelen in geneesmiddelen. CIBG wil zich specialiseren op het uitvoeren van registertaken voor VWS en op specifieke registers voor onderwijs, (beroepen)registertaken en gegevensknooppunten Rijksbreed. CIBG heeft vestigingen in Den Haag en Kerkrade. De afdeling ICT is in Den Haag gevestigd.