Leeuwarden
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 juli
Verlopen
38 Dagen geleden
Centraal Justitieel Incassobureau

Data-scientist

Voor het CJIB zijn wij op zoek naar een Data-scientist (2 dagen pw op kantoor)

Opdrachtomschrijving

Binnen CJIB hebben we het team Innovatielab. Daarin werken we aan data gedreven innovaties. Om verantwoord te innoveren kennen we hierbij een aantal fasen en kaders. Het team bestaat uit 7 data-scientists en 2 AI-engineers. Zij werken samen om innovaties als experimenten uit te voeren met als doel meerwaarde te bieden voor de organisatie dmv een implementatie. Het experimenteren wordt gedaan in Azure ML. Typische experimenten zijn: Taalmodellen inzetten als chat, Synthetische data, Procesmining, Data triggers vanuit meerdere databronnen, etc. Als data-scientist werk je mee in het team aan dit type AI/data experimenten.

Achtergrond opdracht

Bij het CJIB werken we hybride. De teams werken we 2 dagen per week op kantoor in Leeuwarden. In dit geval gelden dinsdag en donderdag. Voorts wordt er gewerkt in Agile/Scrum.

Functie eisen

  • Java
  • LLM's
  • Azure ML
  • 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol

Competenties

  • HBO werk- en denkniveau
  • Sterke communicatieve vaardigheden en kunt effectief communiceren met alle niveaus van de organisatie.
  • Competent om teams te motiveren en te begeleiden, een probleemoplosser en hebt een proactieve houding.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (C2 niveau).

Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en is gevestigd te Leeuwarden. Ruim 1900 gedreven medewerkers zorgen ervoor dat de taken op een juiste wijze, ondersteund door adequate en slimme ICT, binnen het gestelde kader worden uitgevoerd. De ICT-organisatie heeft een interne schil medewerkers met de mogelijkheid om flexibel personeel bij te schakelen. Er wordt gewerkt met DevOps-teams die hoogwaardige (ICT) producten ontwikkelen en beheren.