Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 15 juli
Verlopen
45 Dagen geleden
Alle vacatures bij LINKIT

BI Ontwikkelaar

Op zoek naar een BI ontwikkelaar met kennis van Data Warehouse!

Opdrachtomschrijving:

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het herbouwen van het DWH model in navolging van de renovatie van het primaire bronsysteem. De werkzaamheden omvatten het analyseren en herbouwen van de bestaande code op basis van bestaande mapings en de wijzingen door de renovatie van de bron. De werkzaamheden worden uitgevoerd in (voornamelijk) Microsoft SQL server (TSQL) , Business Objects Data services en Business Objects platform (Webi & Universe). Naast de werkzaamheden voor de migratie ligt er ook een sterke focus op het doorontwikkelingen en onderhouden van het BI landschap met de nadruk op het DWH model en de ETL processen. Naast deze werkzaamheden wordt er door een ander team gewerkt aan de migratie naar de volledige Mircosoft Azure DevOps omgeving i.c.m. PowerBI. Ervaring met Microsoft Azure omgeving zien we als een pre.

De ontwikkelaar werkt op basis van T-shape, waarbij hij/zij een specifiek expertise gebied (ontwep, bouw, test) combineert met brede/globale kennis en ervaring van de andere expertise gebieden. Hiermee ontstaat een divers team dat elkaar kan opvangen en aanvullen om de gewenste doelen te bereiken. Voor het op sterkte brengen van het BI team wordt een senior BI medewerker gezocht met de relevante Mircosoft SQL server (TSQL), Business Object Data Services en Business Objects platform (Webi & Universe) ervaringen. Daarnaast is ervaring met de volledige Mircosoft Azure omgeving (back-end) een pre.

Eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring als BI-Ontwikkelaar

Wensen:

  • Ervaring bij overheid of vreemdelingen keten is een pré.
  • Kennis en ervaring met BI SAAS producten is een pré
Bedrijfsinformatie:
Als professionele terugkeerorganisatie voert de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) het terugkeerbeleid uit.
De DT&V regisseert het vertrek van vreemdelingen die geen recht hebben op verblijf in Nederland. Samen met andere overheidsdiensten en maatschappelijke organisaties streeft de DT&V ernaar dat vreemdelingen zo veel als mogelijk zelfstandig en met perspectief terugkeren. De medewerkers moeten zorgvuldig handelen en met respect voor de waardigheid van de vreemdeling.

Uitgangspunt is dat de vreemdeling de kans heeft om zelfstandig te vertrekken, met of zonder hulp van de DT&V. Zo levert de DT&V een bijdrage aan de veiligheid, het maatschappelijk evenwicht en aan het draagvlak voor het Nederlandse toelatingsbeleid.