Den Haag
Senior
40 uur per week
Startdatum op 3 juni
Verlopen
20 Dagen geleden
Gemeente Den Haag

2x Azure werkplek DevOps ontwikkelaar

Wij zijn op zoek naar een ervaren Azure DevOps ontwikkelaar die ons leuke en uitdagende team wil komen versterken

Opdrachtomschrijving

Ons team is verantwoordelijk voor het neerzetten van een moderne werkplek om de processen binnen de gemeente te ondersteunen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Azure Virtual Desktop met een hoge mate van automation.Wij werken volgens agile methode Scrum, zijn innovatief en kijken elke dag hoe we dingen beter kunnen doen. Als DevOps engineer moet je zelfstandig kunnen werken en goed kunnen functioneren in teamverband. Je bent mede verantwoordelijk voor de planning, voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Je bent proactief en flexibel en draagt bij aan het verbeteren van de dienst / ons product, het team, de processen en gebruikte tools. Daarnaast ben je communicatief vaardig, resultaatgericht, stressbestendig en kun jij je werk goed organiseren.

Afdeling

IT-Basisdiensten (ITB) levert generieke IT-voorzieningen die gemeente breed worden gebruikt, met als doel om, in lijn met de Agile werkwijze, tijdig en voorspelbaar de gevraagde (technische) oplossingen te bieden die bijdragen aan de opgaven van de stad. Dit omvat het waarborgen van up-to-date en betrouwbaar werkende basis IT-voorzieningen, waardoor de continu√Įteit wordt gegarandeerd en verstoringen van de dienstverlening worden geminimaliseerd. ITB werkt nauw samen met verschillende expertisecentra binnen de afdeling Informatisering & Automatisering om ervoor te zorgen dat de gerealiseerde producten voldoen aan diverse geldende randvoorwaarden, zoals eisen op het gebied van architectuur, veiligheid en data governance.

Het team waar jij zult landen bestaat uit een Product Owner, een Scrummaster en meerdere specialisten, waar jij er één van kunt worden. Ieder teamlid heeft brede kennis van het vakgebied en we delen onze kennis graag met elkaar. We zijn niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten, we voelen ons ook verantwoordelijk en dat is goed te merken binnen het team. We helpen elkaar.

Functie eisen

  • Je hebt HBO Werk en denkniveau op het gebied van informatica
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Een teamspeler (je werkt samen in een multidisciplinair team met specialisten van verschillende disciplines)
  • Azure virtual Desktop en vitrualization in zijn algemeen
  • Azure DevOps
  • CI/CD pipelines en automation
  • Logging & monitoring
  • GIT, Powershell
  • Json, Javascript, yaml
  • Werken vanuit een beheer organisatie¬†