Leeuwarden
Senior
36 uur per week
Startdatum op 3 juni
Verlopen
65 Dagen geleden
Centraal Justitieel Incassobureau

Lead Consultant Modern Workplace

Op zoek naar een Lead Consultant Modern Workplace met security en CIS compliancy ervaring

Opdrachtbeschrijving

Doel is om de de huidige Intune omgeving te reviewen, aan de hand van deze review wordt een ontwerp gemaakt voor Intune omgeving die schaalbaar, beheersbaar en toekomst vast is. Naast het opleveren van het ontwerp, dient deze ook geimplementeerd te worden. Belangrijk punt hierbij is security, denk hierbij aan Microsoft Defender en WDAC. Een extra uitdaging hierbij is dat de omgeving al wel in productie wordt gebruikt, de eindgebruiker dient zo min mogelijk hinder te ondervinden van de komende veranderingen.

Achtergrond opdracht

Tijdens de Covid periode is er binnen het CJIB vanwege het noodzakelijke thuiswerken een Intune omgeving opgetuigd. De initiele opzet was om de laptops te gebruiken als stepping stone voor het verbinden met de virtuele desktop van het CJIB. Inmiddels zijn we bij het CJIB gestart met het project werkplek 2025 waarbij het doel is om de virtuele desktop te vervangen door een modern workplace middels de laptop.

Functie eisen

  • Aantoonbare kennis en ervaring van systeemarchitectuur
  • In staat om een gedegen ontwerp te maken van een intune omgeving en deze in de praktijk te implementeren
  • Aantoonbare ervaring met het ontwerpen en implementeren van Intune omgevingen binnen Enterprise omgevingen
  • 5 jaar ervaring met Microsoft producten en bij voorkeur endpoint beheer
  • Minimaal 2 dagen op kantoor in Leeuwarden.

Wensen

  • Gecertificeerd in M365 Enterprise Administratore Expert, Microsoft 365 Endpoint Administator Associate
  • Ervaring met security en hardening van werkplekken, is bekend met CIS compliancy

Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en is gevestigd te Leeuwarden. Ruim 1900 gedreven medewerkers zorgen ervoor dat de taken op een juiste wijze, ondersteund door adequate en slimme ICT, binnen het gestelde kader worden uitgevoerd. De ICT-organisatie heeft een interne schil medewerkers met de mogelijkheid om flexibel personeel bij te schakelen. Er wordt gewerkt met DevOps-teams die hoogwaardige (ICT) producten ontwikkelen en beheren.