Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 1 juni
Verlopen
34 Dagen geleden
Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

Senior RPA Ontwikkelaar

Op zoek naar een RPA ontwikkelaar met UiPath certificaat

Opdrachtomschrijving:

Als Senior RPA Developer werk je in een team met andere senior en junior developers en daarbij gebruik je je technische expertise, platformkennis en ontwikkelervaring om in dit DevOps team kwalitatief hoogwaardige RPA-oplossingen te implementeren en beheren. Als senior RPA developer ben je deels verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het RPA team en bouw je mee aan verschillende RPA projecten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de intake en analyse van de RPA-verandervraag en adviseer je hierover. Je toetst ontwerpen voor proces, organisatie en ICT-oplossingen. Verder begeleid je dagelijks de verschillende RPA-implementaties en developers en zorg je voor de juiste afstemming met de eindverantwoordelijke binnen het RPA team. Voor dit werk is het belangrijk dat je de SCRUM-werkwijze eigen hebt gemaakt.

De IND heeft een succesvol experiment uitgevoerd met RPA en gaat dit in de aankomende fase binnen de organisatie implementeren. In deze fase is er behoefte aan een lead RPA developer die de organisatie kan ondersteunen bij:

1) Help je mee om het RPA Center of Excellence binnen de IND vorm te geven.

2) Denk je mee over de op te zetten governance door vaste standaarden en procedures te creëren.

3) Help je mee om het werk van developers te reviewen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

4) Faciliteer je workshops om nieuwe, te automatiseren, processen te identificeren en RPA te promoten binnen de IND.

Eisen:

  • Kandidaat heeft tenminste drie opdrachten met Robotic Process Automation (RPA) afgerond. 
  • Kandidaat is UiPath gecertificeerd.
  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het ontwerpen en maken van robots.
  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met ICT binnen de overheid.
  • Kandidaat heeft ervaring met werken binnen Scrum/Agile 

Bedrijfsinformatie:
Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers: de IND beoordeelt alle verzoeken van mensen die in Nederland verblijf willen aanvragen of die Nederlander willen worden. Dat doen we zorgvuldig, want ons werk doet ertoe.

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Het kan daarbij gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en die daarom hier asiel aanvragen. Maar ook om mensen die hier willen werken, studeren, of een gezin willen vormen met iemand die hier al woont. Daarnaast behandelt de IND naturalisatieverzoeken van mensen die hier al zo lang wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom een Nederlands paspoort willen aanvragen. Bij de IND toetsen we elke aanvraag afzonderlijk aan de regels van het vreemdelingenbeleid. Dat betekent dat men goed moet luisteren naar het verhaal van elke aanvrager zodat elke beslissing die de IND neemt, recht doet aan ieders persoonlijke situatie.

De IND is als uitvoeringsorganisatie onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid A. Broekers-Knol is als bewindspersoon verantwoordelijk voor het werk van de IND. De IND heeft geen invloed op het vreemdelingenbeleid, dat komt via de Tweede en Eerste Kamer tot stand. Daarnaast vloeien er regels voort uit (internationale) verdragen.