Bilthoven
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 1 mei
Verlopen
68 Dagen geleden
RIVM

MS365 Power Automate Specialist

Wij zijn op zoek naar een ervaren MS365 Power Automate Specialist.

Opdrachtbeschrijving

De afdeling Applicatiebeheer Generiek (Stafeenheid Applicaties en Databases, IV-organisatie, RIVM) is voor het team Collaboration Solution Center (CSC) op zoek naar een Ervaren MS365 Power Automate Specialist. Als Ervaren MS365 Power Automate Specialist maak je deel uit van het team Collaboration Solution Center (CSC). De focus voor de specialist ligt op ontwikkel- en beheertaken omtrent Power Automate

ten behoeve van bedrijfs- en/of beheervraagstukken. Daarnaast wordt van de specialist gevraagd om bij te dragen aan de ontwikkelcyclus van het CSC. Hierbij komen allerhande technische en functionele MS365 gerelateerde vraagstukken voorbij. De kandidaat moet kunnen floreren in een omgeving waar scope en activiteiten niet vaststaan. Er wordt van de kandidaat verwacht dat deze proactief handelt en zelf zijn werk kan inrichten en doelen kan stellen. Tot je werkzaamheden behoort het volgende:

  • technisch beheer en ontwikkeling van de MS365 omgeving(en) voor de opdrachtgevers van het CSC.
  • ontwikkelen en beheer middels Power Automate.

Achtergrond opdracht

Het CSC team is door uitval en vertrek van een collega, in combinatie met een toegenomen vraag, dringend op zoek naar versterking. Om als team zo snel mogelijk weer "operationeel" te zijn is nadrukkelijk behoefte aan een Ervaren MS365 Power Automate Specialist, die in feite vanaf dag 1 in staat is om oplossingen te bieden met behulp van de Power Automate functionaliteit.

Functie eisen

  • MS365 Power Automate Specialist 
  • Technisch beheer en ontwikkeling MS365 Platform. 
  • Directe inzetbaarheid in nieuwe werkomgeving / flexibiliteit.
  • Communicatieve vaardigheden / verbinden / “trusted advisor”.
Het RIVM verricht toegepast wetenschappelijk onderzoek op het terrein van de volksgezondheid en het mileu/leefomgeving. Rijksvaccinatieprogramma, modelleren van het onstaan en de verspreiding van ziekten en monitoring van luchtkwaliteit zijn enkele voorbeelden van haar activiteiten. Het RIVM heeft in partnership met het KNMI haar ICT ondergebracht bij het Shared Service Centre (SSC-) Campus. SSC-Campus levert ICT-diensten aan het founding partners RIVM en KNMI en interdepartementaal aan andere rijksdiensten die ICT-ondersteuning wensen voor kun kennisintensieve en wetenschappelijke activiteiten. Deelnemers in SSC-Campus op dit moment zijn: RIVM, KNMI, CBG, CPB, PBL, RLI, SCP en RWS.