Assen
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 15 april
Verlopen
107 Dagen geleden
DICTU

PHP beheerder / ontwikkelaar

Kennis van HTML, CSS, Javascript, ervaring met GIT/SQL, ontwikkelen vanuit Architectuur gedachte

Opdrachtomschrijving

Als PHP beheerder / ontwikkelaar is de kandidaat verantwoordelijk voor het volledige beheer en de doorontwikkeling van diverse PHP applicaties. Je hebt veel interactie met collega’s en klanten om tot de best mogelijke oplossingen te komen. Je drijfveer? Continu streven naar verbetering in kwaliteit en onderhoud, zowel bij kleine als grote projecten en beheeromgevingen. Aan de doelstellingen van klanten lever jij proactieve en enthousiaste bijdragen. De werkzaamheden worden primair in Assen uitgevoerd, de kandidaat is bereid om 2 dagen per week op locatie Assen aanwezig te zijn of indien de klant dit wenst op locatie Zwolle of Den Haag aanwezig te zijn. Tot slot speel je een rol in de vormgeving van de toekomstvisie van het team. Dat doe je door bestaande technologieën te verbinden met ontwikkelingen in de markt, die je op de voet volgt

Achtergrond opdracht

DICTU ontwikkelt en beheert hoogbeschikbare en innovatieve (Cloud) producten en diensten voor haar opdrachtgevers. Voor het beheer en de doorontwikkeling van ‘Achilles’, een uitgebreide webapplicatie waarmee economische afdelingen in het buitenland en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een beter inzicht krijgen in elkaars contacten met bedrijven en kennisinstellingen, is de behoefte ontstaan voor een senior technisch applicatie beheerder/ontwikkelaar op het gebied van PHP en Symfony framework. In de functie als full-stack Web Developer/DevOps engineer ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en beheer van de omgevingen. Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere doorontwikkeling en professionalisering van de webapplicatie. Hierbij is denken vanuit een architectuur gedachte essentieël.

Functie eisen

  • HBO, minimaal 4 jaar relevante ervaring
  • PHP/MySQL, Object Oriënted Programming 4 jaar
  • Symfony framework, Linux systeembeheer, Apache webserver 3 jaar
  • Kennis van HTML, CSS, Javascript, ervaring met GIT/SQL, ontwikkelen vanuit Architectuur gedachte 3 jaar
  • SCRUM/AGILE 2 jaar
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.