Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 11 maart
Verlopen
50 Dagen geleden
DICTU

Azure Beheerder

Op zoek naar een ervaren Azure Beheerder

Opdrachtomschrijving

Het team waarin je terecht komt bestaat uit een team van 5 collega's en een Product Owner en een Scrum Master. Je werkt met driewekelijkse sprints. Hierbij zul je user stories oppakken om de Azure omgeving binnen DICTU vorm te geven en direct of indirect ondersteuning te verlenen aan onze afnemers. Als lid van het team help je mee om de huidige inchting op de public cloud verder te professionaliseren. Ontwikkel- en beheerwerk gebeurt zoveel mogelijk op basis van het principe 'Infrastructure as a Code'. In samenwerking met de Product Owner schakel je actief met de verschillende stakeholders om product teams te helpen. Kennis van migraties binnen Azure een pre. Je vindt het leuk om je kennis over te dragen aan collega's die minder ervaren zijn en coacht hen hierin.

Achtergrond opdracht

Wij zijn op zoek naar een ervaren beheerder die gedegen en aantoonbare meerjarige ervaring heeft met het beheer van Azure en inzetbaar is voor het uitvoeren van diverse beheerwerkzaamheden en projecten. De beheerder zal deelnemen aan beheeractiviteiten, interne verbetertrajecten en klant-projectactiviteiten. Ervaring met werken in een DevOps omgeving is een pre.

Functie eisen

  • Minimaal Microsoft Azure Administrator (AZ-104)
  • DevOps Engineer Expert (AZ-400) en/of Azure Solutions Architect Expert (AZ-305)
  • Ervaring in het werken bij overheidsinstanties 
  • Ervaring in grote corparate omgevingen

Functie wensen

  • Kennis en ervaring met de Enterprise Scale LandingZone architectuur
  • Kennis en ervaring van Infrastructure as Code en GitLab
  • Omgaan met procedures en richtlijnen op het gebied van veiligheid en beheer
  • Goede communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om jouw kennis te delen met collega’s
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.