Den Haag
Senior
32 uur per week
9 months
Startdatum op 1 maart
Verlopen
19 Dagen geleden
Alle vacatures bij LINKIT

Moderator/Beheerder

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een een stevige moderator / beheerder voor ondersteuning van de Architectuurraad RORA, de RORA Community en beheer van de wiki en pleio omgevingen

Opdrachtbeschrijving

'Samen leven en wonen, in een democratische rechtsstaat, met een slagvaardig bestuur. BZK, duidelijk voor mensen'. Dit is de missie van BZK. Het ministerie van BZK borgt de kernwaarden van de democratie. BZK staat voor een goed en slagvaardig openbaar bestuur en een overheid waar burgers op kunnen vertrouwen. BZK draagt eraan bij dat burgers kunnen wonen in betaalbare, veilige en energiezuinige woningen in een buurt waar iedereen meetelt en meedoet en het prettig leven is.

Het Directoraat-generaal Overheidsorganisatie (DGOO) werkt aan een moderne overheid. 1 overheid die goed werkgeverschap toont, flexibel georganiseerd is en technologie effectief inzet ten behoeve van haar dienstverlening aan de samenleving. De directie CIO Rijk heeft als missie het bevorderen dat informatisering en ICT in het Rijk en ZBO's (zelfstandig bestuursorganen) optimaal wordt vormgegeven, door het stellen van kaders en daarop toe te zien. Je gaat werken bij de afdeling ICT Diensten en Voorzieningen binnen CIO Rijk.

Voor het Beheerteam van de RijksOverheid Referentie Architectuur (RORA), zijn we op zoek naar een stevige moderator / beheerder voor ondersteuning van de Architectuurraad RORA, de RORA Community en beheer van de wiki en pleio omgevingen.

Takenpakket (indicatief) Moderator / Beheerder:

 1. Beheer van de wiki waarop de RORA gepubliceerd wordt;
 2. Beheer van de pleio community tool;
 3. RORA governance inhoudelijk organiseren;
 4. Bijdragen aan visuele en/of schriftelijke communicatie;
 5. Ondersteuning van de RORA Community.

Functie eisen en wensen:

 • Kandidaat beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden in een bestuurlijke omgeving
 • Kandidaat heeft ervaring met werken in een interdepartementale context
 • Kandidaat heeft ervaring en/of affiniteit met ICT architectuur
 • Kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring met het inrichten van wiki en/of community tooling
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met het ondersteunen en modereren van een community

Wanneer u of uw medewerker wilt reageren op deze positie, dan verzoeken wij u de bovengenoemde eisen en wensen puntsgewijs toe te lichten. Geef aan waar je deze kennis/ervaring hebt opgedaan en in welke mate. Een korte motivatie, toegeschreven naar de Opdracht is ook een vereiste.