Arnhem
Senior
36 uur per week
Startdatum op 19 februari
Verlopen
129 Dagen geleden
Alliander

Fulllstack JAVA developer Medior/Senior

Ervaring met Java/Kotlin & Angular. Op cloud gebied kennis van AWS

Wil jij werken aan een stabiel energienetwerk en een mooie bijdrage leveren aan de maatschappij? Help jij ons als Java Developer mee bij het creëren van een duurzame toekomst? Dan is dit je kans! Bij Realisatieketen Kleinverbruik zorgen wij ervoor dat bij particuliere en klein-zakelijke klanten het licht blijft branden. Wij ondersteunen onze collega’s in het veld om het energienet te kunnen onderhouden en verzwaren, en dat het contact met onze klanten goed verloopt. En geloof ons, dat is geen simpele klus.

Jouw energie

Met de verduurzaming in Nederland neemt het aantal windparken, elektrisch vervoer en zonneparken toe. De wereld om ons heen verandert razendsnel en IT speelt hierin een belangrijke rol. Als Java Developer ontwikkel en onderhoud jij applicaties die ons energiesysteem efficiënter maken, onze datastromen faciliteren en onze (technische) (werk)processen versnellen/automatiseren. Samen met jouw scrumteam ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en testen van zowel nieuwe als bestaande software. In deze teams werken we volgens het principe “you built it, you own it, you run it”.

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:

  • Ontwikkelen van applicaties die onze processen versimpelen;
  • Meedenken over mogelijkheden om onze dienstverlening innovatiever te maken;
  • Vertalen van de wensen uit de business naar concreet werkende functionaliteit.

Alliander

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Als Java Developer werk je met zo’n 200 andere Developers in het chapter Software Development. We zijn werkzaam in de regio’s Arnhem, Duiven, Amsterdam of Haarlem. Om onze kennis en ervaring te delen worden er kennisdeling-sessies georganiseerd door developers voor developers. Zo hebben we momenteel een Java Gilde en een Python Gilde.

Jouw achtergrond

Met jouw energie blink je uit als full-stack Java Developer. Je bent het best te omschrijven als nieuwsgierig, leergierig en analytisch. Met jouw ervaring als Java Developer weet je precies hoe je complexe IT-uitdagingen aanvliegt. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologieën en tools volg je op de voet.

Ook ben je de persoon met:

  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring als developer;
  • Een hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld richting Informatica;
  • Ervaring met Java (minimaal 4 jaar) en ervaring met Kotlin (backend);
  • Ervaring met Angular en Typescript (frontend);
  • Ervaring met frameworks en toolings zoals bijvoorbeeld Jira, Maven, Spring Boot, Unit testing, REST, Microservices (pré);
  • Ervaring met Kubernetes/OpenShift, Ansible, Observability, AWS, Event-Driven Architecture, Github Actions, Pactflow en PostgreSQL is mooi meegenomen.