Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 maart
Verlopen
135 Dagen geleden
DICTU

Netwerkbeheerder

Wij zijn op zoek naar een ervaren Wifi medewerker!

Opdrachtomschrijving

Als netwerkbeheerder kom je terecht in het Locatie Connectiviteit team. Dit team is primair verantwoordelijk voor de instandhouding en de hoge beschikbaarheid van de netwerkinfrastructuur tussen de verschillende locaties die DICTU rijk is. Wij zijn op zoek naar een ervaren Wifi medewerker! Heb jij ervaring met werken in een Wifi team als 3elijns medewerker? Wij zoeken iemand die zowel beheer als projectmatig te werk kan gaan en ons team kan versterken. Je werk bestaat uit het uitvoeren van complexe changes, oplossen van incidenten, problems, onderhoudswerkzaamheden en het draaien van consignatie. Tevens voer je impactanalyses uit en voer je verbeteringen door en fungeert als aanspreekpunt voor de klant en je collega's. Je hebt meerjarige ervaring met een specialistische kennis op het gebied van (netwerk- )infrastructuur. Wij zijn nu specifiek op zoek naar een echte SDWAN en ICE expert!

Achtergrond opdracht

Je werkt samen met je collega’s aan de netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU). Deze diensten zijn van hoge kwaliteit en worden steeds verbeterd. We werken vooral voor de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, en hun uitvoeringsorganisaties zoals de RVO Nederland en de NVWA. We beheren en verbeteren systemen en applicaties die onder andere zorgen voor subsidies, certificaten en het donorregister. Ons team is professioneel en informeel. Je hebt veel ruimte voor eigen inbreng. We werken hybride (thuis en op kantoor) volgens de Agile principes. Eens in de vier weken komen we samen op locatie voor onze sprintwissel.

Functie eisen

  • Aantoonbaar HBO werk en denk niveau
  • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten
  • Je bent flexibel en bereid om buiten kantoortijden te werken.
  • Meerdere jaren aantoonbare ervaring met de Aruba-producten: Airwave/ Clearpass/ mobility-controller
  • Kennis van en ervaring met modems/routers/access points.
  • Ervaring met netwerkbeheer en inrichting van grote en complexe LAN/WAN omgevingen.
  • Kennis van de producten, diensten en protocollen op netwerk-gebied
  • Kennis en ervaring met implementatie en uitrol van Cisco Identity Services Engine (ISE) 5 jaar
  • Kennis en ervaring met implementatie en uitrol van Cisco Software-defined Networking for wide area networks (SD-WAN) 5 jaar

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.