Zeist
Medior
36 uur per week
Startdatum op 1 maart
Verlopen
73 Dagen geleden

Functioneel beheerder Zaaksysteem

Heb jij ervaring als functioneel beheerder binnen een gemeente?

Organisatie

De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.

Opdracht

De gemeente Zeist is op zoek naar een ervaren Zaaksysteem beheerder. In 2022 hebben we zaaksysteem.nl geïmplementeerd ter vervanging van het voormalige Zaaksysteem. Omdat onze huidige functioneel beheerder de komende periode afwezigs is zijn wij op zoek naar tijdelijke vervanging. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allround functioneel beheerder met sterke communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit.

Jouw taken zullen gericht zijn op:

– Opzetten van nieuwe zaaktypes;

– Verbeteren van bestaande zaaktypes;

– Optimaliseren van de processen in en rond het zaaksysteem;

– Inrichten en implementeren van Sjablonen;

– Herinrichten van de autorisatiematrix;

– Oplossen van meldingen;

– Begeleiden van acceptatietesten;

– En verder het uitvoeren van alle overige functioneel beheer werkzaamheden.

Vereisten / knock-outcriteria

1. Aantoonbare werkervaring als functioneel beheerder voor de applicatie Zaaksysteem.nl;

2. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau;

3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als functioneel beheerder.