Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 13 februari
Verlopen
141 Dagen geleden
Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

.Net Ontwikkelaar

Wij zijn op zoek naar een .Net ontwikkelaar met ervaring in C# en WCF en ADO.NET

Opdrachtomschrijving:

Je komt te werken in de directie Informatievoorziening. Deze directie staat in dienst van het behalen van de strategische doelen van de IND. De samenwerking met keten- en netwerkpartners, het ontsluiten via het internet voor klanten en het verbeteren van de efficiency van de IND, zijn voorbeelden van strategische doelen waarbij IV een cruciale rol speelt. IV als gesprekspartner, adviseur en uitvoerder, maar zeker ook als kadersteller en controlerende partij op het gebied van informatievoorziening. De IV-afdelingen dragen actief bij aan het uitwerken van innovatie-initiatieven van klantdirecties en realiseren de noodzakelijke aanpassingen in de systemen. Samen met de klant voert IV tevens het functioneel beheer van INDiGO uit. Daarnaast is de directie IV verantwoordelijk voor de stabiliteit en continuïteit van de primaire en secundaire systemen.

Werkzaamheden:

• Je taak zal zijn het realiseren van functionele wijzigingen, bugfixes en refactoring van bestaande code;

• Je maakt daarbij de technisch ontwerpen;

• Je verricht root cause analyses van incidenten en problemen (3e lijns support);

• Je analyseert wijzigingsvoorstellen en

• Je werkt in een klein en technisch sterk team.

• Je neem deel aan het releasetrackingoverleg

Eisen:

  • De kandidaat heeft ten minste 3 opdrachten uitgevoerd met daarin: C# en/of WCF en/of ADO.NET en/of EF.
  • De kandidaat heeft relevante certificaten op bovenstaande talen (C#, WCF, ADO.NET en EF) in bezit.
  • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met programmeren in C#.
  • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met WCF en/of ADO.NET en/of ASP.NET en/of React.

Bedrijfsinformatie:
Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers: de IND beoordeelt alle verzoeken van mensen die in Nederland verblijf willen aanvragen of die Nederlander willen worden. Dat doen we zorgvuldig, want ons werk doet ertoe.

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Het kan daarbij gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en die daarom hier asiel aanvragen. Maar ook om mensen die hier willen werken, studeren, of een gezin willen vormen met iemand die hier al woont. Daarnaast behandelt de IND naturalisatieverzoeken van mensen die hier al zo lang wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom een Nederlands paspoort willen aanvragen. Bij de IND toetsen we elke aanvraag afzonderlijk aan de regels van het vreemdelingenbeleid. Dat betekent dat men goed moet luisteren naar het verhaal van elke aanvrager zodat elke beslissing die de IND neemt, recht doet aan ieders persoonlijke situatie.

De IND is als uitvoeringsorganisatie onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid A. Broekers-Knol is als bewindspersoon verantwoordelijk voor het werk van de IND. De IND heeft geen invloed op het vreemdelingenbeleid, dat komt via de Tweede en Eerste Kamer tot stand. Daarnaast vloeien er regels voort uit (internationale) verdragen.