Den Haag
Senior
11 months
Startdatum op 5 februari
Verlopen
81 Dagen geleden
DICTU

Externe Marktpartij

Op zoek naar een externe marktpartij voor het beheer van PGK en Oracle

Opdrachtomschrijving

Voor het team Vertrouwelijke Informatie zijn we op zoek naar een externe marktpartij die ons langdurig kan helpen met het beheer van PGK en Oracle. Dit beheer vraagt specifieke kennis die niet bij onze technisch specialisten aanwezig is. Het beheer bestaat uit aanpassingen aan de software (functionele wijzigingen) en patchen en upgrades van de onderliggende middleware.

Naar verwachting zal het in totaal gaan om enkele dagen per jaar. Vanwege de vertrouwelijkheid van de gegevens moet het werk op locatie (B73, Den Haag) worden uitgevoerd. De leverancier kan dus voorrijdkosten in rekening brengen.

Achtergrond opdracht

Ondersteuning is regelmatig nodig voor onder andere het patchen/upgraden van Oracle. Hiervoor werd tot nu toe elke keer een aparte inkoop gedaan. Met deze strippenkaart willen we op een snellere manier kunnen schakelen met de externe leverancier. Vooral in geval van een security issue speelt dit.

Functie eisen

  • Aantoonbare langjarige kennis en ervaring met de Oracle database
  • Kennis en ervaring met de applicatie PGK (6 jaar)
  • Kennis en ervaring met Oracle Weblogic (6 jaar)
  • Ervaring in een complexe, hoogbeveiligde omgeving
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.