Den Haag
Senior
32 uur per week
6 months
Startdatum op 12 februari
Verlopen
79 Dagen geleden
Alle vacatures bij LINKIT

RPA Programmeur

Voor het Ministerie van I&W zoeken wij een ervaren RPA Programmeur, focus op Automation Anywhere, Bot development en UiPath

Opdrachtbeschrijving

Het te robotiseren proces wordt stap voor stap vastgelegd en gedocumenteerd in een Proces Definition Document. Het proces dient geverifieerd te worden op juistheid door de proceseigenaar of een medewerker die het proces uitvoert. Er dient een werkende robot opgeleverd te worden voor het door UDAC-IenE geselecteerde proces. De robot wordt getest en er wordt een testrapportage opgeleverd. De robot staat live op de productieomgeving en het proces dient zichtbaar gerobotiseerd te zijn. Alle stappen in het proces die een medewerker afhandelt, dienen, indien mogelijk, volledig door de robot uitgevoerd te worden. De medewerker dient een werkende robot te ontwikkelen. De scripts van deze robot dienen met het projectteam gedeeld te worden en de robot dient door middel van een demo (in de testomgeving) gepresenteerd te worden. De demo dient aan te tonen dat alle stappen in het proces die momenteel door een medewerker worden afgehandeld, door de robot uitgevoerd worden in productie. Deze werkzaamheden dienen gerapporteerd te worden aan de projectleider. Robots worden beheerd en uitgevoerd door de ontwikkelaar en functioneel beheerder. Medewerkers binnen UDAC worden indien nodig getraind en opgeleid om robots te ontwikkelen.

Achtergrond opdracht

Binnen UDAC is na een succesvolle pilot besloten om Robotic Proces Automation (RPA) binnen de organisatie verder te implementeren. Deze implementatie betreft in eerste instantie het robotiseren van (reeds voor RPA ge├»dentificeerde) processen binnen de directies van UDAC en dan met name de directie Financi├źn en Inkoop (FenI) waar onder andere gebruik gemaakt wordt van het ERP systeem SAP. Binnen UDAC is de beschikbare RPA tool Automation Anywhere en vanaf 2024 ook UiPath. Er dient een conversie plaats te gaan vinden van de bestaande Automation Anywhere robots (8) naar UiPath. Er zijn nog 3 robots in ontwikkeling binnen Automation Anywhere. Vooralsnog blijft Automation Anywhere beschikbaar als ontwikkeltool tot dat Uipath volledig is ge├»mplementeerd en goedgekeurd.

Functie eisen:

  • Automation Anywhere – Certified Advanced RPA Professional
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met bot ontwikkeling
  • UiPath certificering
  • Aantoonbare ervaring met procesanalyse
  • Aantoonbare ervaring m.b.t. het implementeren en programmeren van RPA
  • Aantoonbare ervaring met de applicatie Automation Anywhere en UiPath
  • Aantoonbare ervaring met het trainen, opleiden en begeleiden van medewerkers