Arnhem
Senior
36 uur per week
Startdatum op 15 februari
Verlopen
177 Dagen geleden
Alliander

Scrum Master

Minimaal 5 jaar ervaring als Scrum Master & werkervaring binnen een SAFe omgeving

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als senior scrum master

Voor het versterken van ons geweldige team van scrum masters zoeken we enkele senior scrum masters. Je bent als senior er voor je eigen teams, voor je ART en hebt alle mogelijkheden om ook breder binnen Alliander het verschil te maken. Je helpt ons verder groeien op agile vlak en kan ook aan de slag als teamcoach. Jij helpt je team en ART te groeien naar een high performing team vanuit jouw kennis van SAFe, scrum, DevOps en/of Kanban en leert zelf ook dagelijks bij. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als senior scrum master werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

  • Helpen van je teams om processen te versnellen en de kwaliteit te verbeteren;
  • Bouwen aan nieuwe teams in een fase van groei en ambities bijdragen aan het bepalen van de richting van de agile transformatie binnen Alliander;
  • Delen van jouw kennis en ervaring binnen de community;
  • Samenwerken met je product owner en business owners om de juiste resultaten te behalen.

Jouw opdrachtgever

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. We ontwikkelen en beheren we het energienet voor miljoenen Nederlanders. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Scrum Masters kennen we in ons hele bedrijf, binnen IT, maar ook bij oa Finance, HR en Planvorming. Bij je sollicitatie kijken we samen waar jij het beste past. Welke omgeving sluit aan bij jouw ambities en waar kan jij het meeste waarde toevoegen. Met meer dan 40 collega Scrum Masters zijn wij een bron van Agile-expertise en worden Alliander breed ingezet om de energietransitie te faciliteren. Dit betekent dat wij bijdragen aan het laten samensmelten van de virtuele en fysieke wereld en het vertalen van nieuwe technologie in kansen en mogelijkheden voor Alliander. Denk hierbij aan digitale oplossingen voor meer klantgemak, data gedreven netbeheer en excellent uitgevoerde operationele processen.

Binnen Alliander krijg je de ruimte om je werk in te richten en uit te voeren zoals jij dat prettig vindt, volledig in lijn met het Agile gedachtengoed. Sturing op output, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken staan daarbij centraal!

Must have

  • Minimaal 5 jaar ervaring als Scrum Master;
  • Scrum Master gecertificeerd (PSM of CSM);
  • HBO/ WO werk- en denkniveau;
  • NL sprekend

Should have

  • Werkervaring binnen een SAFe omgeving

Could have

  • Kennis van de energiesector