Den Haag
Senior
32 uur per week
Startdatum op 1 februari
Verlopen
185 Dagen geleden
COA

Sharepoint ontwikkelaar

Op zoek naar een Sharepoint ontwikkelaar met ervaring in Sharepoint 2013 en 2019!

Opdrachtomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste SharePoint-ontwikkelaar om ons team te versterken. We hebben plannen om onze bestaande SharePoint 2013 DMS-oplossing te vernieuwen en as is te migreren naar SharePoint 2019. We zoeken iemand met expertise in SharePoint-technologieën en de nodige vaardigheden om dit migratieproces soepel te laten verlopen.

Vanuit lifecycle management en cyberweerbaarheid zijn er meerdere projecten gestart. Als laatste uitdaging zal het SharePoint platform overgezet moeten worden van versie 2013 naar 2019. Het team, met daarin meerdere business Owners, zit in de formatiefase. Voor het vervangen van SharePoint 2013 naar SharePoint 2019 (on Premise) is het COA op zoek naar een senior technisch consultant met kennis van SharePoint 2019 en content migratietrajecten. De consultant rapporteert aan de scrummaster.

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Prima beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kennis en ervaring m.b.t. netwerk- en applicatiearchitecturen en ICT vraagstukken;
  • Kennis en ervaring om in een politiek sensitieve organisatie de stakeholders mee te nemen en de opdracht succesvol af te ronden
  • In staat zijn om in een drukke operationele beheerorganisatie zaken gedaan te krijgen;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met installaties en inrichting van SharePoint 2019 projecten
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met SharePoint migratie (SharePoint 2019) projecten
  • Aantoonbare kennis van migratietooling, voorkeur Share Gate
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met Agile werken
Bedrijfsinformatie:
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Men werkt daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Alle partners hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zelfstandig bestuursorgaan
Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en voert de taken uit die zijn vastgelegd in de Wet Centraal Orgaan opvang asielzoekers (Wet COA). De organisatie legt verantwoording af aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.