Zwolle
Senior
36 uur per week
3 months
Startdatum op 27 november
Verlopen
191 Dagen geleden
DICTU

REACT engineer

Kennis van Pega ontwikkeltrajecten en UI/UX kennis

Opdrachtomschrijving

De dienst RijksZaak (DICTU) is op zoek naar een ervaren REACT engineer met kennis en ervaring op het gebied van PEGA constellation API's en security headers. De focus van het team ligt op het opzetten en uitvoeren van een Proof of Concept op een tijdelijke omgeving waarop de PEGA module Constellation is geimplementeerd. Op deze omgeving zal een klantomgeving worden geinstalleerd waarmee wordt gekeken of Constellation in de praktijk situatie van een opdrachtgever van RijksZaak werkt en wat de impact van het ombouwen van de klantapplictaies (schermen) naar Constellation is. Er zal samen met het team Web en App worden samengewerkt gedurende de PoC. Werkgebied is primair regio Zwolle / Assen / hybride.

Achtergrond opdracht

Binnen het programma RijksZaak heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken ontwikkeld. De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Vanuit Zwolle opereert een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheert en onderhoudt en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten').

Functie eisen

  • HBO / WO werk- en denkniveau
  • Kennis van Pega ontwikkeltrajecten en UI/UX kennis¬†¬†
  • implementeert het schermontwerp¬†¬†3 jaar
  • herbruikbaarheid/upgradebaarheid, performance, verschillende devices 3 jaar
  • (senior) kennis van REACT, kennis van cosmos en de UI kit van Pega "¬†¬†3 jaar
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.