Zwolle
Senior
36 uur per week
3 months
Startdatum op 27 november
Verlopen
210 Dagen geleden
DICTU

LSA

Pega Certified Senior System Architect

Opdrachtomschrijving

De dienst RijksZaak (DICTU) is op zoek naar een ervaren LSA. De focus van het team ligt op het opzetten en uitvoeren van een Proof of Concept op een tijdelijke omgeving waarop de PEGA module Constellation is geimplementeerd. Deze omgeving wordt gekoppeld aan een generiek portaal. Op de PEGA omgeving zal een klantomgeving worden geinstalleerd waarmee wordt gekeken of Constellation in de praktijk situatie van een opdrachtgever van RijksZaak werkt en wat de impact van het ombouwen van de klantapplictaies (schermen) naar Constellation is. Daarnaast zal met het DICTU team Web & App worden samengewerkt om de opzet van het generieke portaal aantoonbaar werkend te krijgen. Werkgebied is primair regio Zwolle / Assen hybride. Je geeft inhoudelijk leiding aan het team.

Achtergrond opdracht

Binnen het programma RijksZaak heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken ontwikkeld. De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Vanuit Zwolle opereert een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheert en onderhoudt en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten').

Functie eisen

  • HBO / WO werk- en denkniveau 
  • Pega Certified Senior System Architect 
  • Ervaring in de rol van Pega Lead Architect   3 jaar
  • Ervaring als Business Analist  3 jaar
  • Ervaring implemenatatie trajecten (met samenwerking tussen workflow- en documentmanagementsystemen)  2 jaar
  • CSA, CPBA certificering  
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.