Zwolle
Senior
40 uur per week
6 months
Startdatum op 30 oktober
Verlopen
262 Dagen geleden
DICTU

Onsite Support Medewerker

Kennis en ervaring met Windows 10, Office 365, Citrix XenDesktop/Mobile en TOPdesk

Opdrachtomschrijving

LET OP: Het betreft een opdracht t.b.v. een ambulante onsite support medewerker met standplaats Assen. Vanuit Assen worden op dagelijkse basis drie balies bediend in Assen, Groningen en Zwolle, daarnaast is het servicegebied geheel Noord Nederland (Groningen, Friesland, Drente en Overijssel).

Jij zet eindgebruikers centraal. Je bent zelfstandig, flexibel, analytisch, administratief sterk en een echte teamplayer! Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de eindgebruikers op verschillende locaties. DICTU beheert voor 18000 eindgebruikers diverse apparatuur, zoals laptops, smartphones en tablets. Maar ook beheert DICTU de vaste werkplekvoorzieningen, jij als onsite support medewerker zorgt ervoor dat de storingen aan deze apparaten verholpen worden. Tevens verzorg je de uitgifte aan nieuwe gebruikers, welke met een werkend apparaat bij jou weg gaan. Administratieve handelingen zoals CMDB registraties zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden (50%). Het kan voorkomen dat een dag bestaat uit het oplossen van dringende incidenten (LAN/WAN), het werken als ICT servicebalie medewerker en het op de hoogte houden van de eindgebruiker. OSS biedt ook VIP ondersteuning op locatie aan, het betreft hier een selecte groep eindgebruikers (top ambtenaren). Daarnaast hou je je bezig met onder andere het verhuizen van werkplekken, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van instructies aan eindgebruikers. Ook voer je diverse projectwerkzaamheden uit. Incidenteel wordt gevraagd over te werken. Kortom, de ambulante on-site support medewerker is een veelzijdige en flexibele werknemer die meerdere taken voor zijn rekening neemt waarbij reizen naar diverse klantlocaties dagelijks een gegeven kan zijn.

Achtergrond opdracht

DICTU streeft naar een optimale dienstverlening aan haar klanten. Waarbij meldingen binnen SLA worden afgehandeld. DICTU is op zoek naar een ambulante on-site support medewerker (werkplekbeheerder) met als uitvalsbasis Assen en flexibel inzetbaar binnen een straal van maximaal 2 uur autorijden.

Functie eisen

  • ITIL foundation v3 of hoger gecerticifeerd
  • Minimaal diploma MBO ICT niveau 3 of vergelijkbaar
  • Rijbewijs B
  • On Site Support ervaring (relevant én recent) in grote, complexe beheer-/klantomgeving (2 jaar)
  • Recente ervaring met het zelfstandig draaien van ICT balie op klantvestigingen (2 jaar)
  • Kennis en ervaring met Windows 10, Office 365, Citrix XenDesktop/Mobile en TOPdesk (2 jaar)

Aanvullende kennis

Gedegen kennis van mobiele devices (smartphones, tablets) en beheer (o.a. Intune) hiervan. Basiskennis van netwerken (LAN/WAN).

Overige functie wensen

Gewend om feedback te geven en vragen aan collega's of hiervoor openstaand. Reizen is een vast onderdeel van de functie, reistijd woon-werkverkeer is eigen tijd medewerker. De werktijden zijn gelieerd aan de openingstijden van de verschillende servicebalies, houd rekening met een rooster van 5×8 uur per week.

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.