Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 13 november
Verlopen
225 Dagen geleden
Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

Database beheerder

Op zoek naar een Database Beheerder

Opdrachtomschrijving:

In jouw rol als Database Beheerder met security affiniteit in het team DBA (Database Administration), onderdeel van de afdeling Continuïteit en Technisch Beheer, ben jij de technisch security specialist op het gebied van het ICT landschap van de IND. Als Database Beheerder fungeer je als de brug tussen het team Informatiebeveiliging en team DBA. Je focus ligt op het analyseren van technische informatiebeveiligingsonderwerpen en het doorvoeren van verbeteringen die gevoed worden vanuit het team Informatiebeveiliging en team DBA. Individueel en samen met je collega beheerders bekijk en beoordeel je hoe de security verbeteringen toegepast, beoordeel je de impact/gevolgen hiervan en implementeer je deze vervolgens. Het team DBA bestaat uit 6 specialisten die de databases in het IND landschap beheren. De veiligheid en beschikbaarheid van de databases en daarin aanwezige data zijn cruciaal voor de IND. Beheersbaarheid, continuïteit, life-cycle management, backup/restore etc. zijn onderdelen die geheel geïntegreerd zijn in het beheerproces en werkzaamheden die je uitvoert. De teams en ons management kenmerken zich door een prettige, informele no-nonsense-sfeer. We hechten erg aan betrouwbaarheid en professionaliteit en geven daarnaast ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Eisen:

  • In de afgelopen 5 jaren tenminste 3 jaren bewezen kennis van en ervaring met Oracle en minimaal ├ę├ęn van de systemen PostgreSQL, MS SQL Server.
  • In de afgelopen 3 jaren tenminste 2 jaren aantoonbare werkervaring met Linux en Windows.
  • Aantoonbare werkervaring met hardening (toepassen van veilige database configuraties) op database systemen, gebruik van database security baselines en beoordelen kwetsbaarheden in de afgelopen 3 jaren.
  • Kennis Nederlandse taal (schrijven, lezen en spreken) op niveau B1