De Meern
Junior
40 uur per week
Verlopen
274 Dagen geleden
LINKIT B.V.

Business & IT Consultancy Traineeship

Ben jij afgestudeerd en word jij nieuwsgierig van de combinatie Business & IT? Misschien zie je door de ‘Bootcamp Jungle’ het bos niet meer? We snappen het; de mogelijkheden zijn oneindig! Daarom helpen wij jou navigeren naar de keuze die bij jou past!

Stel je voor dat jij … in 1 jaar kunt groeien van net afgestudeerde, ambitieuze starter tot zelfbewuste en zelfverzekerde Young Professional met concrete ervaring als Business & IT Consultant. Je krijgt hands-on kennis en ervaring om jouw rol als verbindende factor van de business en IT binnen een organisatie naar het volgende niveau te brengen. Dit is de kern van ons traineeship. Wil je meer weten? Let’s explore more!

 

Waarom een carrière als Business & IT Consultant?

Als consultant ben jij dé schakel tussen IT en bedrijfsvoering binnen een organisatie. Je zorgt ervoor dat alle systemen en applicaties op de juiste manier werken, waardoor het mogelijk blijft voor jouw klanten om hun werk optimaal uit te voeren en de gehele informatiehuishouding op orde is. Jouw rol creëert direct impact op het succes van efficiënte workflows binnen een applicatie. Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf verder te verdiepen in het vakgebied.

 

Met dit Business & IT Consultancy traineeship bieden wij jou the best of both worlds:

1 maart start je met een uitgebreid en intensief opleidingsprogramma van 6 weken. Daarnaast bieden wij jou een uitdagende en volwaardige startersrol als functioneel beheerder binnen LINKIT. Je komt terecht in een professionele, toegankelijke en innovatieve omgeving. Als kennis gedreven organisatie is het onze missie om ‘unlimited possibilities’ te bieden zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Dit is erop gericht om het beste uit jezelf te halen en zo een sterke basis te leggen voor jouw carrière.

September 2023 zijn we dit traineeship ook gestart, en met succes. Zie hier 2 testimonials van onze huidige trainees:

Mark Sorel (Trainee Business & IT Consultancy) – "Het is een leerzame maar vooral ook erg leuke traineeship, die je goed voorbereidt voor uitdagingen binnen het Business & IT domein! Met ook veel aandacht op jou als professional en jouw interesses, is dit traineeship de ideale mogelijkheid om ervaring op te bouwen en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen in de richting die het best bij jou past. Met veel betrokken collega’s heeft LINKIT daarbij een goede omgeving gecreëerd om jou op weg te helpen met je carrière en ontwikkeling."

Mart de Haan (Trainee Business & IT Consultancy) – "LINKIT biedt de mogelijkheid om in een leuke, ontspannen en open werksfeer je te ontwikkelen en te certificeren tijdens- en na de bootcamp. De bootcamp bevat vele soorten cursussen en trainingen zodat je van veel nuttige onderwerpen kennis vergaart. Tijdens deze weken vorm je ook hechte banden met andere trainees. Het is een ideale werkplek voor een starter met IT- en/of Business ambitie."

Jouw verantwoordelijkheden als Business & IT Consultant:

 • Je houdt je bezig met het geautomatiseerde deel van het proces van jouw onderdeel van de organisatie (vaak 1 of meerdere applicaties) Daarbij onderzoek en analyseer je knelpunten en complexe problemen. Deze los je vervolgens op en volg je op met een voorstel tot procesverbetering.
 • Je begeleidt en instrueert gebruikers van de applicatie(s). Hier hoort bijvoorbeeld ook 2e lijn gebruiksondersteuning bij.
 • Je geeft voorlichting over de werking van applicaties en geeft relevante informatie door aan gebruikers.
 • Je houd je bezig met functionaliteiten beheer, stelt testplannen op en voert functionele testen uit.
 • Je stelt gebruikershandleidingen en procesbeschrijvingen op.
 • Je geeft trainingen aan gebruikers en begeleid key-users bij veranderingen aan applicaties.
 • Je bent klantgericht en schakelt op een snelle en natuurlijke manier tussen allerlei niveaus binnen en buiten de organisatie.

Waar kun je nog meer op rekenen? Wij bieden…

 • Een onvergetelijke kick-off op 1 maart op ons kantoor in de Meern, Utrecht;
 • Een intensief traineeship gevolgd door een jaar fulltime werken bij LINKIT voor een van onze klanten;
 • Het behalen van je LEAN Green Belt, ITIL certificaat, certificaten in Agile/Scrum en je neemt deel aan de vakopleiding tot Functioneel Beheer Specialist inclusief diploma;
 • Een zeer leerzame tijd! Het stopt namelijk niet bij het traineeship. Zowel na het traineeship als na het eerste jaar blijft de focus op het inzetten en uitbreiden van persoonlijke en technische kennis;
 • Een startsalaris van 2700,- tijdens het traineeship en baangarantie daarna;
 • Vanaf jouw eerste opdracht een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • 25 vakantiedagen & goede pensioenregeling;
 • Een gezellig Business & IT Consultants team met grote ambities;
 • Dagelijks (gratis) verzorgde lunch op kantoor!
 • Een toegankelijke sfeer met VRIMIBO’s en veel (team) evenementen.

Must Have’s & Nice to Have’s…

 • Je beschikt over een HBO of WO-diploma.
 • Je hebt affiniteit met en/of interesse in IT en krijgt energie van samenwerken.
 • Je hebt een natuurlijke drang om te ontdekken en jezelf voortdurend te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

LINKIT – Een geweldige plek om te werken 

Van kook- en yogaworkshops tot mountainbike- of kickboksclinics, fiets- en motortochten, vriendschappelijke padelwedstrijden, voetbaltoernooien, skitrips, retro game-avonden. Wat je achtergrond of interesse ook is, wij verwelkomen iedereen. Onze organisatie is rijk aan cultuur; we hebben meer dan 25 verschillende nationaliteiten bij ons werken! Daarnaast is LINKIT een open en informele organisatie waar we streven naar het realiseren van onze doelen en ambities en successen worden gevierd.

 

LINKIT is een solution provider en een IT Sourcing specialist en dankzij bijna 25 jaar ervaring een kennisgedreven strategisch IT-Partner. Onze IT-Squads op het gebied van AI & Data Engineering, Cloud & IoT, Full stack Web development, UX/UI, Low-code en Quality Assurance bouwen in-house oplossingen en leveren consultants en teams voor top-500 bedrijven zoals bijvoorbeeld KLM, ING, ASML en overheden. Daarmee hebben we een grote diversiteit aan opdrachtgevers en projecten en brede expertise. Kortom, een toegankelijke en bruisende omgeving met mooie kansen en mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen.

 

Solliciteer nu; ontwikkel, excelleer en inspireer bij LINKIT en groei uit tot de ultieme Explorer!