Assen
Senior
40 uur per week
12 months
Startdatum op 1 november
Verlopen
231 Dagen geleden
DICTU

Software ontwikkelaar

Jenkins, Oracle FMW, Oracle Service Bus (OSB)

Opdrachtomschrijving

Bij DICTU (Ministerie van Economische Zaken) wordt sterk ingezet op verdere ontwikkeling en modernisering van de uitvoering van haar werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel daarbij is het op de kaart zetten van het competentiegebied systeemintegratie, gebundeld in een team met de naam Cluster Systeem Integratie (CSI). Het CSI is op zoek naar een ervaren Integratie ontwikkelaar ruime technische kennis op het gebied van systeemintegratie en SOA ontwikkeling. De ontwikkelaar zal als senior ontwikkelaar aan de slag gaan. Na voldoende te zijn ingewerkt zal het ondersteunen/begeleiden van junioren ook tot de taken behoren.

Achtergrond opdracht

De behoefte aan extra capaciteit onstaat door toename van de werkzaamheden vanuit diverse geledingen binnen DICTU en daarbij behorende klantopdrachten.

Functie eisen

  • HBO 
  • Ruime kennis van SOAP en XML (4 jaar)
  • Ervaring in een Agile Scrum omgeving (4 jaar)
  • Jenkins, Oracle FMW, Oracle Service Bus (OSB) 11g/12c, Oracle SOA Suite (11g/12c), Oracle WebLogic (4 jaar)
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.