Den Haag
Senior
36 uur per week
3 months
Startdatum op 11 september
Verlopen
284 Dagen geleden
DICTU

Applicatiebeheerder / Ontwikkelondersteuning

Jboss, Postgresql, SQLserver, Linux, Docker, Kubernetes, Gitlab, Sonar(cube)

Opdrachtomschrijving

Je opdracht is applicaties van de klant soepel te laten draaien. Je werkt voornamelijk voor één Rijksoverheid klant die verschillende applicaties door Dictu laat hosten. Het betreft vooral maatwerkapplicaties die deze klant zelf heeft laten ontwikkelen. Het functioneel beheer gebeurt bij de klant intern en de doorontwikkeling bij een externe partij; je hebt dan ook veel contact met de het ontwikkelteam en de functioneel beheerders bij de klant. Naast natuurlijk de contacten met teams binnen Dictu. Voor alles ben je het aanspreekpunt voor de techniche gang van zaken en verantwoordelijk voor de continue verbetering daarvan. Je bent natuurlijk de gesprekspartner voor alle functoneel beheerders en de teams waarmee je samen werkt. Als senior vind je het leuk om je collega's mee te nemen en inhoudelijk op weg te helpen.

Achtergrond opdracht

Je werkt in een team met meerdere applicatiebeheerders binnen Dictu en op de achtergrond een database administrator vanuit een ander (DBA) team. Je werkt nauw samen met functioneel beheerders en ontwikkelaars. Je directe collega's werken hybride en zijn niet elke dag op kantoor. Deze organisatievorm maakt dat je als senior met natuurlijke self starter kwaliteiten het best tot je recht komt in deze opdracht. Naast het (technisch) applicatie beheer wordt je ook ingezet voor de doorontwikkeling van het applicatielandschap waarbij je moet denken aan het automatiseren van beheerprocessen op basis van Continues Integration / Continues Delivery en het gebruik van containerplatformen

Functie eisen

  • Professional ITSM Control of IT Services, Service Transition
  • Oracle Certified Professional, Microsoft Certified Program Developer
  • Tenminste HBO werk en denkniveau 5 jaar
  • Jboss, Postgresql, SQLserver, Linux, Docker, Kubernetes, Gitlab, Sonar(cube) 3 jaar
  • Java ontwikkelaar skills (begrijpen van java)

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.