Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 2 oktober
Verlopen
288 Dagen geleden
Nationaal Cyber Security Centrum

Data Engineer

Ervaring met data platformen, data ingestion en transformation pipelines bouwen, deployen van machine learning modellen

Opdrachromschrijving

Als Data Engineer kom je het groeiende Data team binnen de afdeling Data & Analytics versterken. Je werkt in de driehoek tussen dataproducten/-bronnen, dataplatform en datagebruikers. Je werkt nauw samen met teams in de hele organisatie, waaronder Architectuur, Analytics en Data Management, en zorgt voor een veilig, betrouwbaar en selfservice dataplatform dat is ontworpen rond de behoeften van onze gebruikers. Je maakt de data beschikbaar voor eindgebruikers en voor de verwerking in datagedreven producten en diensten conform de geldende datamanagement richtlijnen.

Functie eisen

  • De kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau of vergelijkbare werkervaring.
  • De kandidaat beschikt over ruime kennis en ervaring met data platformen, data ingestion en transformation pipelines bouwen, deployen van machine learning modellen.
  • De kandidaat beschikt over ervaring met data engineering, zoals data pipeline development, de technische implementatie van data governance (retentieperiodes, data catalogue, data lineage etc.) en het tunen en optimaliseren van data warehouse queries (in ons geval ClickHouse). 
  • De kandidaat is na ontvangst VGB direct beschikbaar.