Utrecht
Senior
36 uur per week
5 months
Startdatum op 7 augustus
Verlopen
312 Dagen geleden
Reclassering Nederland

Netwerkbeheerder

Aantoonbare ervaring met HP-Procurve software, Cisco IOS, of JunOS

Opdrachtomschrijving

Als netwerkbeheerder bij de Stichting Reclassering Nederland zul je je voornamelijk bezighouden met het dagelijks beheer van het centrale LAN en de decentrale LAN’s op de regiokantoren die onderling zijn verbonden via het netwerk van een telecomleverancier. Met de telecomleverancier onderhoud je contact op het gebied van wijzigingen en storingen. Je bent in staat om routers, switches, firewalls, WLAN- apparaten, loadbalancers en proxy servers te configureren, updaten en te debuggen. Je handelt tweede- en derdelijns storingsmeldingen af. Wanneer nodig ga je met de bedrijfsauto naar locaties of rekencentra. Je bereid zelfstandig wijzigingen voor en schat de impact en het risico van die wijzigingen juist in. Dit zelfde geldt ook voor wijzigingsverzoeken vanuit de organisatie. Naast het dagelijks beheer houd je je bezig met de beveiliging van het netwerk en onderhoud je contacten met (tactische) beheerders van andere bij Justitie aangesloten organisaties. Ook werk je mee aan centraal door het Ministerie van Justitie en Veiligheid georganiseerde projecten ter verbetering en/of uitbreiding van het netwerk.

Achtergrond opdracht

Het team is met 3 netwerkbeheerders waarvan 1 medewerker op korte termijn de Reclassering gaat verlaten. Om die reden gaan we tijdelijke netwerkbeheerder inhuren. Ook voorlopende projecten als JuBIT2 naar JuBIT3 (Justitie Beveiligde Internet Toegang) migratie en vervangen switches en access points vraagt om een minimale bezetting van drie fte.

Functie eisen

  • MBO- werk en denkniveau op het gebied van ICT 5 jaar
  • Aantoonbare ervaring met HP-Procurve software, Cisco IOS, of JunOS. 2 jaar
  • Kennis en ervaring met Citrix ADC (netscaler) 1 jaar
  • CCNA/CCNP
De reclassering geeft advies over een dader of verdachte aan het OM, de rechtbank of het gevangeniswezen, houdt toezicht en begeleidt bij werkstraffen.