Arnhem
Senior
40 uur per week
Startdatum op 1 augustus
Verlopen
347 Dagen geleden
Alle vacatures bij LINKIT

UI5/Node.JS developer

onze klant zoekt een UI5 developer met javascript en nodejs ervaring!

Over de rol:

Wil jij meewerken aan de energietransitie in Nederland? Dan is deze vacature iets voor jou! Om deze energietransitie mogelijk te maken, is Alliander radicaal aan het digitaliseren. Samen met je enthousiaste collega’s ga jij met de nieuwste technologie aan de slag om het nieuwe concept van verwerken van wijzigingen in ons netwerk uit te bouwen.

Het team:

Als team NetBeveiligingenRegister hebben wij een duidelijke missie, namelijk: het bouwen van één actueel, juist en volledig overzicht van alle secundaire beveiligingen en beveiligingsinstellingen in het Liander netwerk t.b.v. vergroting van de veiligheid, productiviteit en reductie storingsverbruikersminuten. Hiermee ondersteunen we bedrijfsvoering, beheer/instandhouding en uitvoering (monteur), zorgen we ervoor dat de beveiligingsinstellingen slechts één keer in één applicatie ingevoerd hoeven te worden en de informatie altijd voor iedereen beschikbaar is. Behoorlijk belangrijk voor Alliander dus. Waarom? Het streven is dat de beveiligingen in ons net zo ingesteld zijn, dat een kortsluiting of overbelasting op het juiste moment uitgeschakeld wordt. Zodat er zo min mogelijk klanten worden afgeschakeld of hinder ondervinden bij een storing (minimale impact). Om beveiligingen goed in te kunnen stellen is het noodzakelijk dat er een goed overzicht is van alle beveiligingen met hun instellingen.

Ons team bestaat op dit moment uit een PO/expert, een data-analist, twee ontwikkelaars en een scrum master, want we werken volgens het scrum framework binnen een SaFe omgeving bij ART Ontketend. Naast dat het team heel gedreven en gemotiveerd is, weten we ook hoe het is om met elkaar te lachen.

Jouw achtergrond:

We zijn op zoek naar een Fullstack Developer die een echte teamplayer is en met zijn of haar enthousiasme en goede communicatie het team kan versterken. Je werkt hierbij samen met collega Fullstack Developers en een data analist om een gedegen product neer te zetten.

Wat vragen we van jou:

  • minimaal¬†HBO¬†werk- en denkniveau
  • ruime ervaring met JavaScript
  • ervaring met¬†SAP¬†UI5
  • ervaring met¬†NodeJS
  • goede kennis Nederlandse taal
  • ervaring met¬†het schrijven van (Unit¬†en E2E)¬†tests is een pr√©
  • ervaring¬†met CloudFoundry is een pr√©
  • ervaring met TypeScript¬†is een pr√©
  • ervaring met Agile werken vindt¬†of lijkt je leuk
  • teamplayer en communicatief vaardig

Alliander werkt hybride. Dat wil zeggen dat je een deel van de tijd op kantoor werkt (1-2 dagen) en de rest flexibel vanuit huis. Kantoor is in dit geval Arnhem of Duiven.