Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 1 juli
Verlopen
299 Dagen geleden
DICTU

Technical expert

Voer hier uw subtitle in

Opdrachtomschrijving

Je komt te werken bij één van de Agile teams binnen de Netwerk en Datacenter laag, namelijk: Datacenter Connectivity Services. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de operationele continuïteit en stabiliteit van onze netwerk infrastructuur; als netwerk expert is je doel om storingen te voorkomen. Hoofdzakelijk voer je beheerwerkzaamheden uit en communiceer je met gebruikers over ICT-gerelateerde problemen en lost deze voor hen op. Daarnaast configureer, installeer en onderhoud je verschillende hard- en software, volgens beleid en de bestaande procedures. Ook analyseer je het netwerkgebruik om de prestaties van de infrastructuur te monitoren. Je rapporteert hierover en neemt waar nodig maatregelen. Je bent is staat netwerkdesigns voor projecten/beheer op te stellen (LLD) en kunt verzoeken/projecten beoordelen op naleving van de netwerkarchitectuur. Je gebruikt Automation waar mogelijk om doelen te bereiken en draait mee in de consignatie.Je volgt de technische standaarden binnen je vakgebied, zorgt je dat je kennis op peil blijft en deelt nieuwe kennis met collega’s.

Achtergrond opdracht

De netwerksystemen van Dienst ICT Uitvoering in Den Haag maken cruciale processen in Nederland mogelijk. We beheren en verbeteren systemen (applicaties) die er o.a. voor zorgen dat boeren subsidies kunnen krijgen voor het voedsel dat ze produceren; dat er import- en export certificaten kunnen worden afgeven; maar ook data juist wordt verwerkt in het donorregister. Als infrastructuurbeheerder sta je aan de basis van onze infrastructuur. En draag je écht bij aan onze maatschappij. Samen met je collega’s zorg jij dat de hoogwaardige netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU) altijd up-and-running zijn en continu worden verbeterd. Dit doen we onder meer voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Functie eisen

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten
  • Specifieke en recente (<5 jaar) kennis van het beheren van datanetwerken in grote infrastructuren (2 jaar)
  • Heeft aantoonbare ervaring op het gebied van Cisco routing en switching met name Nexus. (3 jaar)
  • Aantoonbare kennis en ervaring met Cisco ACI. (1 jaar)
  • Heeft aantoonbare generieke virtualisatie kennis (UCS) (2 jaar)

Competenties

Verder ben je proactief, analytisch, integer, sterk verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als in Engels. Je bent flexibel, betrouwbaar en klantgericht. Je hebt oog en gevoel voor je omgeving, je weet snel te schakelen op verschillende niveaus en bent een doorzetter. Je voelt je thuis in een complexe omgeving, waarin je met collega-professionals samenwerkt en de uitdagingen aanpakt.Uiteraard zorg je dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken binnen je vakgebied door zelf- en bijscholing.

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.