Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 10 juli
Verlopen
368 Dagen geleden
Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

Infra Security Beheerder

Op zoek naar een Infra Security Beheerder

Opdrachtomschrijving:

In jouw rol als Infra Security Beheerder in het team technisch beheer Infra ben jij de technisch security specialist op het gebied van het ICT landschap van de IND. Als Infra Security Beheerder fungeer je als de brug tussen het Team Informatiebeveiliging en Technisch Beheer Infra. Je focus ligt op het analyseren van technische informatiebeveiligingsonderwerpen en het doorvoeren van verbeteringen die gevoed worden vanuit het Team Informatiebeveiliging. Individueel en samen met je collega beheerders bekijk en beoordeel je hoe de security verbeteringen toegepast kunnen worden, beoordeel je de impact/gevolgen hiervan en implementeer je deze vervolgens.

Het team technisch beheer Infra bestaat uit 12 specialisten die het hart van de systemen van de IND beheren. De veiligheid en beschikbaarheid van de systemen zijn onder andere afhankelijk van deze technische infrastructuur. Beheersbaarheid, continuïteit, life-cycle management, backup/restore etc. zijn onderdelen die geheel geïntegreerd zijn in het beheerproces en werkzaamheden die je uitvoert. De teams en ons management kenmerken zich door een prettige, informele no-nonsense-sfeer. We hechten erg aan betrouwbaarheid en professionaliteit en geven daarnaast ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Eisen:

  • Werkervaring met het interpreteren van CVE’s (Common Vulnerabilities and Exposures), EDR en SIEM events.
  • Werkervaring met hardening van Windows,Linux en LDAP(zoals AD) systemen.
  • Kandidaat heeft ten minste 2 jaar werkervaring met IT-infrastructuur in brede zin (bijvoorbeeld werkervaring met Windows en/of Linux systemen)
  • Kandidaat heeft beheerst aantoonbaar de Nederlandse taal (schrijven, lezen en lezen), tenminste niveau B1
Bedrijfsinformatie:
Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers: de IND beoordeelt alle verzoeken van mensen die in Nederland verblijf willen aanvragen of die Nederlander willen worden. Dat doen we zorgvuldig, want ons werk doet ertoe.

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Het kan daarbij gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en die daarom hier asiel aanvragen. Maar ook om mensen die hier willen werken, studeren, of een gezin willen vormen met iemand die hier al woont. Daarnaast behandelt de IND naturalisatieverzoeken van mensen die hier al zo lang wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom een Nederlands paspoort willen aanvragen. Bij de IND toetsen we elke aanvraag afzonderlijk aan de regels van het vreemdelingenbeleid. Dat betekent dat men goed moet luisteren naar het verhaal van elke aanvrager zodat elke beslissing die de IND neemt, recht doet aan ieders persoonlijke situatie.

De IND is als uitvoeringsorganisatie onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid A. Broekers-Knol is als bewindspersoon verantwoordelijk voor het werk van de IND. De IND heeft geen invloed op het vreemdelingenbeleid, dat komt via de Tweede en Eerste Kamer tot stand. Daarnaast vloeien er regels voort uit (internationale) verdragen.