Schelluinen
Medior
36 uur per week
Startdatum op 3 juli
Verlopen
408 Dagen geleden
COA

Projectondersteuner magazijn

Op zoek naar een Projectondersteuner!

Opdrachtomschrijving:

Het COA groeit. Bijna dagelijks worden nieuwe locaties geopend en daarmee groeit ook het aantal medewerkers. Natuurlijk werkt iedereen prettiger met goede ICT devices. En hier speel jij een rol van belang: vanuit ons centrale magazijn in Schelluinen ben jij verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitgifte van ICT middelen.

In deze functie ben jij samen met een collega bezig met het uitleveren van de gevraagde ICT middelen. Het gaat om telefoons, laptops, iPads en specifieke communicatie apparatuur die gebruikt wordt in onze opvanglocaties. Daarbij houd je de voorraad bij en weet je wanneer er nieuwe voorraad besteld moet worden. Je wisselt tussen het klaar zetten en uitleveren van middelen enerzijds en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de backoffice anderzijds. Het betreft een leuke veelzijdige functie in een zeer hecht, kundig en gezellig team waarbij klant- en servicegerichtheid altijd voorop staan!

Eisen:

  • Mbo+ werk- en denkniveau
  • Ervaring met ICT middelen magazijn werk
  • Klant- en servicegerichtheid
  • Resultaat- en oplossingsgerichtheid
  • Flexibiliteit
  • Accuratesse
Bedrijfsinformatie:
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Men werkt daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Alle partners hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zelfstandig bestuursorgaan
Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en voert de taken uit die zijn vastgelegd in de Wet Centraal Orgaan opvang asielzoekers (Wet COA). De organisatie legt verantwoording af aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.