Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 juli
Verlopen
436 Dagen geleden
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

ICT front- en backend specialist

Op zoek naar Front- end Backend specialisten!

Opdrachtomschrijving:

Je beheert en ontwikkelt WordPress Gravity webformulieren. Jij adviseert over webform en webapplicatie ontwikkeling en het bouwen van verschillende soorten webformulieren.

Jij zorgt dat (regeling-) aanvragen vanuit VWS en OCW digitaal aangeboden worden aan instellingen en burgers.

De eisen voor het maken van een nieuw formulier worden voor jou opgehaald door de functioneel coƶrdinatoren. Met de specificaties van de belanghebbende afdeling ontwikkel je webformulieren, het beheer en de afhandeling hiervan in de backoffice. Je werkt met de OTAP methode om het proces van aanvraag naar afhandeling voor de backoffice te implementeren. Tijdens piekmomenten bouw je meerdere formulieren tegelijk met verschillende teams. Je levert dus kritische onderdelen van het proces van digitale intake, behandeling, afhandeling of weigering van een subsidie aanvraag. De opdracht is ongeveer 36 uren per week verspreidt over 2023 en 2024. Je bent flexibel beschikbaar en maakt afspraken over de opleveringstermijn van het formulier.

Eisen:

  • Kandidaat beschikt over HBO werk-/denkniveau en heeft +/- 4 jaar ervaring met Informatie management en het ontwikkelen van digitale producten en diensten in de Rijksoverheids omgeving
  • Kandidaat beschikt over kennis van webformulieren, business process management, kwaliteitsmanagement

Wensen:

  • Mate waarin de kandidaat kennis heeft van WordPress en Gravityforms, IT Consultancy, behandelportalen WordPress en Business Process management.
  • Mate waarin de kandidaat ervaring heeft bij de Rijksoverheid met het ontwikkelen en beheren van Gravityforms voor subsidies en het beheer en inrichten van het proces van de behandelportalen en het voorzien van advies aan desbetreffende afdelingen.
  • Mate waarin de kandidaat in samenwerking met anderen Business ContinuĆÆteit levert aan de afdelingen.
  • Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met Overheid Subsidie aanvraag en -afhandelprocessen.
DUS-I is de Dienst Uitvoering Subsidies voor Instellingen. DUS-I voert tientallen subsidieregelingen uit voor VWS en OCW. DUS-I ontwikkelt een nieuw Subsidieplatform. Het nieuwe platform beoogt de subsidieaanvragen en de afhandeling daarvan volledig digitaal te ondersteunen.