Den Haag
Senior
36 uur per week
5 months
Startdatum op 22 mei
Verlopen
401 Dagen geleden
Logius

Software Architect Machine Learning

Wij zijn op zoek naar een Software Architect Machine Learning

Opdrachtbeschrijving

Doel is om pdf-documenten te extraheren en transformeren naar semantisch correcte datastructuren. Hiervoor moeten machine learning modellen worden ontwikkeld, die pdf-documenten op visuele wijze interpreteren op basis van modellen. Het gaat hierbij om niet-vastomlijnde pdf-documenten van wisselende kwaliteit en structuur.

Achtergrond opdracht

Dit project betreft het maken van een proof-of-concept om kantoorbestandsformaten te transformeren naar toegankelijke html. Deze vacature heeft alleen betrekking op het maken van modellen op basis van machine learning voor het transformeren van pdf-documenten.

Functie eisen

  • Kennis van en ervaring met SaFe-agile werkprocessen, of bereid dit te leren
  • Machine learning modellen ontwikkelen
  • Schaalbare software architectuur kunnen opzetten
  • 2 jaar Machine Learning kennis en ervaring
  • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.

Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.