Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Verlopen
408 Dagen geleden
LINKIT B.V.

Account Manager

Voor DICTU ben ik op zoek naar een Senio Citrixbeheerder met kennis en ervaring met Windows Server 2016/2019 & Windows 10

Opdrachtomschrijving

De gezochte Senior Citrix beheerder in een Agile werkomgeving maakt deel uit van het werkplekdiensten Beheerteam en is medeverantwoordelijk voor het beheer van Citrix producten en meerdere omgevingen binnen de Werk Plek Beheer. In eerste instantie ten behoeve van de virtuele werkplekdienstverlening voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, later mogelijk ook voor andere klanten van Dictu.

!De beheerder gaat meedraaien in een beschikbaarheids- en bereikbaarheidsdienst!

Achtergrond opdracht

Dictu ontwikkelt een op cloud technologie gebaseerde werkplekfunctionaliteit ter vervanging van de huidige werkplek. De basis werkplek is volgens planning Q2 2018 opgeleverd. Daarna is gestart met migratie en implementatie. Huidige dienstverlening heeft een afnamepopulatie van o.a. ongeveer 17.000 gebruikers bij 6 klantorganisaties binnen EZ en Klimaat.Binnen het beheerteam wordt de specialist gezocht.

Functie eisen

  • CCP-V, MCSA, MCSE
  • Citrix Certified Professional niveau
  • Microsoft MCSA 2016 of MCSE 2016
  • Kennis en ervaring met Windows Server 2016/2019 & Windows 10 5 jaar
  • Kennis en ervaring met Citrix Virtual Apps & Desktops 5 jaar

Competenties

Teamplayer Pro-actief Plannen Analytisch Samenwerken

Aanvullende kennis

Ervaring met (Citrix) beheer binnen een werkplekomgeving Pre: VMWare Pre: ervaring met scripting zoals powershell Pre: ervaring met het werken in een agile team Pre: in het bezit van CCA-N of CCP-N (of opvolger daarvan) Pre: ervaring met Citrix omgevingen CR en LTSR Pre: MS-Azure Overige functiewensen Flexibele en professionele houding MS Azure DevOPS

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.