Apeldoorn
Medior
36 uur per week
7 months
Startdatum op 1 juni
Verlopen
391 Dagen geleden
Belastingdienst

Developer

Wij zijn op zoek naar een Medior Developer met kennis en ervaring van Javascript, Angular, SQL server database ontwerp, XML en XSD’s (kennis van werken met een pakket).

Opdrachtbeschrijving

In de context Mededelen vindt momenteel een vernieuwingsslag plaats. Het project Multikanaal Mededelen 2.0 (MKM2) heeft als doel om het hart van de huidige procesverwerking- en document opmaak modules te vervangen. Het huidige landschap dient vooralsnog de productie te ondersteunen. Vandaag kan MKM2 100 duizend berichten per dag verwerken, hoe zorgen we ervoor dat het er volgend jaar 1 miljoen per dag zijn en nog later 10 miljoen per dag? Hoe zorgen we dat de databases alle verwerkingen kunnen bijhouden en dat de infrastructuur geschikt is? Hoe krijgen we alle gegevens boven water die we nodig hebben om dit te testen en te analyseren?

Achtergrond opdracht

Ontvangen en Mededelen is de organisatie binnen de Belastingdienst die als poort van de Belastingdienst fungeert. Hier worden de systemen ontwikkeld en onderhouden die het burgers, bedrijven maar ook andere overheden mogelijk maken om met de Belastingdienst te communiceren. Het werk is innovatief en resultaatgericht, de cultuur snel en wendbaar. Kwaliteit staat voorop.

2 dagen per week fysiek aanwezig in Apeldoon (dinsdag en woensdag)

Functie eisen

 • Kennis van werken met een pakket
 • Minimaal drie jaar ervaring in een grote/complexe organisatie
 • Ontwikkelen van specificaties en technische documentatie
 • Ontwikkelen van de oplossing, zorg voor formele overdracht aan Testers zodra de oplossing is voltooid
 • HBO werk- en denkniveau (3 jaar)
 • Je hebt gedegen kennis van XML en XSD’s

Competenties

 • Je werkt van nature goed samen met andere (technische) disciplines en hebt passie voor stakeholder-management;
 • Je bent analytisch zeer sterk en kan snel doordringen tot de kern van de zaak;
 • Je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en adviseert vervolgens helder en duidelijk op basis van gedegen en inhoudelijke argumenten – op verschillende niveaus;
 • In staat om samenwerking tussen ontwikkelteams en interne klanten te bevorderen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.