Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 mei
Verlopen
46 Dagen geleden
COA

Servicedesk medewerker

Op zoek naar een Servicedesk Medewerker!

Opdrachtomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een medewerker die gedurende een periode van twee maanden gebruikers kan ondersteunen bij de uitrol van nieuwe applicaties, waaronder Office365, MS Teams en een nieuwe versie van Windows. Ervaring met deze applicaties is een pré. De werkzaamheden van deze medewerker zullen voornamelijk bestaan uit het helpen van gebruikers en het registreren van alle telefoontjes in Clientèle. Als ze het probleem niet kunnen oplossen, zullen ze de melding doorzetten naar de tweede lijn van de supportafdeling. Deze medewerker zal dus niet betrokken zijn bij de reguliere werkzaamheden, maar zal zich volledig richten op de ondersteuning van de gebruikers tijdens deze overgangsperiode.

Eisen:

  • Je beschikt over een relevante ICT opleiding op minimaal mbo-niveau 4 en een ITIL certificaat op minimaal foundation niveau.
  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare en relevante werkervaring als ICT Servicedeskmedewerker.
  • Je hebt ervaring met Office365 en MS Teams.
  • Je verstaat je vak en vindt het vanzelfsprekend om vanuit het perspectief van continue verbetering de dienstverlening te optimaliseren.
  • Je hebt aantoonbare functionele en technische ICT-kennis.
Bedrijfsinformatie:
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Men werkt daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Alle partners hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zelfstandig bestuursorgaan
Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en voert de taken uit die zijn vastgelegd in de Wet Centraal Orgaan opvang asielzoekers (Wet COA). De organisatie legt verantwoording af aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.

Hoe kan ik je helpen?

Contact Dennis

Stuur een email +31 (0)30 265 0 265
Hoe kan ik je helpen?