Den Haag
Senior
36 uur per week
3 months
Startdatum op 8 mei
Verlopen
397 Dagen geleden
SSC-ICT

IAM Consultant

Op zoek naar een IAM Consultant met RBAC-kennis!

Opdrachtomschrijving:

Als ervaren IAM-consultant ga je in gesprek met de managers en teamcoƶrdinatoren van de ruim 40 beheerteams om te komen tot een Role Based Access Control (RBAC) matrix per team. Door middel van interviews en werkbijeenkomsten vraag je uit zodat de gewenste rollen en autorisaties duidelijk worden. Daarbij kies je een coachendende en adviserende stijl en pas je rationalisatie toe op de gebruikte (beheer)software, zodat ieder beheerteam later over alle benodigde beheersoftware beschikt. Daarnaast adviseer je over de gewenste organisatorische en procesmatige inrichting van het nieuwe Team Toegang. Op van basis van ervaring uit andere opdrachten kun je adviseren over onderwerpen zoals lifecycle management, procesverbetering en rapportage over KPI’s. Als consultant maak je deel uit van het projectteam ‘IAM voor Beheeraccounts’ (20 FTE), wat weer onderdeel is van het Transformatie programma.

Eisen:

  • Kennis van IBIS Suite en Microsoft Identity Manager
  • Kennis van Active Directory en Linux (SUDO rechten)
  • Kandidaat is in het bezit van een CISSP certificering
  • Kandidaat heeft ruime praktijkervaring met invoeren van Role Based Access Control voor afdelingen/teams en het werken in IAM-projecten
  • Kandidaat heeft ruime ervaring met het werken in zowel grote automatiseringsomgevingen als binnen de Rijksoverheid of vergelijkbare grote organisaties (1.000+ FTEā€™s)