Huis ter Heide
Senior
38 uur per week
12 months
Startdatum op 15 juli
Verlopen
193 Dagen geleden
Ministerie van Defensie

Senior Netwerk Engineer IP

CCNP, NSR, Extreme

Als Senior Network Engineer-IP werk je met de nieuwste technieken op het gebied van Network Engineering. Als Senior heb jij de centrale rol in de uitvoering van het beheer, de lifecycle en het onderhoud van de verschillende delen van het NAFIN. Je controleert en regisseert het wijzigings- en incidentenproces binnen de afdeling en schakelt daarvoor met andere disciplines. Je handelt complexe incidenten en problemen af en laat waar nodig preventieve en correctieve maatregelen nemen. Je bent je bewust van je rol en dat de kwaliteit van de dienstverlening in belangrijke mate wordt bepaald door het teamverband op je afdeling. Op een normale werkdag weet je welke taken je die dag gepland hebt, welke migraties of wijzigingen bij jou en je collega's op de rol staan en wat je nog moet regelen. Dat is je dagplanning. Maar de dagen gaan niet altijd als gepland dus als het nodig is spring je flexibel bij in het team. Met je kennis en ervaring coach en begeleidt je je collega Engineers en bewaak je dat het kennisniveau op de afdeling op peil blijft.

Eisen:

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met complexe (IP) netwerken
  • Kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Kandidaat beschikt over een certificering van een van de volgende netwerkconcepten: CCNP, NSR, Extreme

Wensen:

  • Kandidaat heeft bij voorkeur 1 jaar gewerkt in een (grote) overheidsorganisatie (>2000 medewerkers), kennis van de defensieorganisatie is een pre.
  • Kandidaat heeft kennis en werkervaring in Extreme Networks omgevingen (LAN )
  • Kandidaat heeft bij voorkeur 2 jaar gewerkt in een ITIL gestuurde werkomgeving
  • Kandidaat heeft kennis en werkervaring in NOKIA Scalable IP Networks omgevingen (WAN)
  • Kandidaat heeft kennis en werkervaring in 802.1X / Cisco ISE
  • Kandidaat heeft kennis en werkervaring in CISCO WiFi (WiFi)
  • Kandidaat heeft kennis en werkervaring in Network Performance Management

Bedrijfsinformatie:

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Screening
Om de betrouwbaarheid en integriteit van kandidaten te toetsen is screening onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze neemt doorgaans 8 weken in beslag. Voor vragen over de screeningprocedure kunt u contact opnemen met de vermelde contactpersoon bij de betreffende vacature of interim opdracht.