Foto met alle explorers van LINKIT

IT Professionals

Talentvolle professionals met een directe fit

Verhoog de IT-executiekracht met een uitgebreid ecosysteem

De ambitie om snel te innoveren is vaak in strijd met het vinden van het juiste IT-talent. De vraag van organisaties is nog steeds vele malen hoger dan het aanbod, waardoor organisaties worstelen met het behalen van IT- en bedrijfsdoelstellingen. Velen kunnen IT-projecten niet uitvoeren zoals ze zouden willen vanwege een gebrek aan kennis en capaciteit.

Er zijn verschillende oplossingen voor deze uitdaging. Een daarvan op de korte termijn is het verkrijgen van toegang tot een uitgebreid ecosysteem van IT-professionals. LINKIT biedt hoogwaardige IT-professionals binnen een kort tijdsbestek. We bouwen voort op meer dan 26 jaar ervaring en een uitgebreid ecosysteem van leveranciers, freelancers en LINKIT-explorers. Het kennen van onze klanten, persoonlijke betrokkenheid en vooral een toewijding aan kwaliteit zorgen voor een hoogwaardig ecosysteem voor extra IT-capaciteit.

Voordelen van een verhoogde executiekracht

Als organisatie wil je IT-ambities waar maken. Maar je hebt te maken met een schaarse arbeidsmarkt waardoor niet de juiste expertise en IT-talent aan boord hebt om plannen te realiseren. Je hebt een tijdelijke of langdurige versterking nodig, waarmee je de executie van jouw teams kracht bij zet.

Bedrijfsdoelstellingen realiseren

Het oplossen van capaciteitsproblemen met IT-personeel zorgt ervoor dat projecten op tijd worden voltooid, waardoor je op koers blijft om doelen te bereiken. Het zorgt er ook voor om snel te reageren op marktveranderingen, waardoor je een concurrentievoordeel behoudt.

Flexibel door een uitgebreid ecosysteem

Toegang hebben tot een uitgebreid netwerk van IT-professionals helpt om snel de juiste expertise te vinden. Daarnaast neemt het risico op vertragingen af bij het uitvoeren van IT-projecten en biedt het flexibiliteit. Door gebruik te maken van een uitgebreid IT-ecosystem schaal je op of af naar de behoefte op dat moment.

Extra kennis verrijking

Het introduceren van nieuwe IT-professionals brengt een fris perspectief, gespecialiseerde vaardigheden en actuele kennis naar het team. Dit stimuleert innovatie en verbetert de probleemoplossende capaciteit van IT-teams.

Onze diensten

Om jouw digitale ambitie te verwezenlijken, helpt het wanneer je beschikt over de juiste kennis, mensen, oplossingen én executiekracht. Welke IT uitdaging je ook hebt, LINKIT helpt je met het bereiken van deze digitale ambitie. Lees hieronder hoe we helpen om de IT-capaciteit te verhogen om executiekracht te garanderen.

Hoogwaardige sourcing van profielen binnen 48 uur

Snel hoogwaardige IT-profielen vinden binnen 48 uur om dringende personeelsbehoeften aan te pakken, zodat projecten soepel en zonder vertragingen kunnen doorgaan. Een uitgebreid ecosysteem en meer dan 26 jaar ervaring zorgen ervoor dat we snel en efficiënt het juiste profiel matchen. Bekijk hieronder onze focus expertisegebieden.

Snelle en kwalitatief hoogwaardige detachering van professionals

Het snel inzetten van bekwame professionals voor korte of lange termijn opdrachten, waardoor je kritieke rollen invult en operationele efficiëntie behoudt. Onze processen zijn geoptimaliseerd en onze teams zijn bekwaam om het verzoek zo te begrijpen dat we niet alleen voldoen aan de vereisten, maar ook profielen aanbieden die echt bij de functie passen.

Optimalisatie van aanbestedingen voor de overheid

LINKIT is gespecialiseerd in het leveren van een eenvoudige en soepele service aan verschillende overheidsorganisaties. Als gevolg van het worden geselecteerd als voorkeurspartner bij aanbestedingen, kunnen overheidsinstellingen rekenen op een toegewijd team om hoogwaardige, passende profielen te leveren en ervoor te zorgen dat organisaties hun doelen kunnen bereiken.

De gids om jouw digitale bestemming te bereiken

Loop je tegen vertragingen aan van IT-projecten en doelstellingen? Of wil je graag flexibel opschalen om de executie van jouw team kracht bij te zetten? Het toegang hebben tot een flexibel ecosysteem zorgt ervoor dat je ambities kan verwezenlijken.

Elke aanvraag voor IT-professionals proberen we te doorgronden. Daarbij gaan we verder dan alleen een match op de ‘papieren’ vereisten. We zijn in staat om snel en effectief de juiste IT-professional te linken die daadwerkelijk een verschil gaat maken in de executiekracht van elke IT-uitdaging. Benieuwd hoe?

LINKIT consultant helpt en adviseert een klant met workflow management

Je bent niet alleen. Sluit je aan bij onze community.

KLM Logo
ASML Logo

Wat is jouw digitale ambitie?

Heb je hulp nodig bij het versterken van jouw IT-team? We helpen graag samen om jouw digitale ambitie te bereiken. Neem contact op en vertel ons jouw verhaal.

Vincent Morren